skip to Main Content
Ds 14 06 16 Ygeia 5 640×330

Αποκλειστικό: Εμφύλιος των φατριών Μιχαλάτου μέσα στα ίδια τα Βλαχάτα!-Αιτία “το άδειασμα” του πρώην Προέδρου Χαραλαμπάτου με αφορμή το έργο της πλατείας

Ένας ιδιαίτερα σκληρός και αδυσώπητος εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στα Βλαχάτα μεταξύ των βασικών φατριών της περιοχής που και οι δύο μέχρι πρότινος αναφέρονταν στον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Στη μία πλευρά βρίσκεται ο νυν Πρόεδρος Βλαχάτων Μιχαλάτος Σπυρίδων (Μπουτσικάκης) και στην άλλη πλευρά βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρο Απόστολος Χαραλαμπάτος οι οποίοι έδωσαν μία πολύ σκληρή μάχη μεταξύ τους από την οποία βγήκε νικητής με την διακριτική στήριξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου ο νυν Πρόεδρος με μία μόλις ψήφο διαφορά.

Ο χαμένος της ιστορίας Απόστολος Χαραλαμπάτος δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα το στραπάτσο που του επιφύλαξε η ίδια η παράταξή του και τους το “φύλαγε Μανιάτικο”, το “ποτήρι όμως ξεχύλησε” όταν ο νυν Πρόεδρος Σπυρίδων Μιχαλάτος φωτογραφήθηκε κατά την έναρξη των εργασιών της πλατείας Βλαχάτων παρουσιάζοντάς την ως δήθεν δικό του έργο και έργο της τωρινής Αρχής Μιχαλάτου.

Αυτή την προσβολή δεν την άντεξε ο προηγούμενος Πρόεδρος Απόστολος Χαραλαμπάτος που ξέρει πολύ καλά ότι η πλατεία Βλαχάτων είναι ένα έργο που δρομολόγησε, ενέκρινε, ενέταξε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και προκήρυξε η προηγούμενη δημοτική αρχή Παρίση βοηθούντος και στηρίζοντος του Χαραλαμπάτου οπότε ο τελευταίος όχι μόνο έβγαλε δριμεία ανακοίνωση με την οποία “αδειάζει” τη Δημοτική αρχή Μιχαλάτου και τον νυν πρόεδρο αλλά επιπλέον γυρνάει σε όλα τα Βλαχάτα και αποκαλύπτει την πραγματικότητα εκθέτοντας την προπαγάνδα της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αφήνει τα πράγματα να εκτονωθούν και δεν παρεμβαίνει στην κόντρα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας “τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο” με τον μέχρι πρότινος παρατρεχάμενό του Χαραλαμπάτο και τον “περιμένει στην γωνία”.

Ο πρώην πρόεδρος Απόστολος Χαραλαμπάτος

Πηγή άρθρου: portoni.gr

Back To Top