skip to Main Content

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, μέτρο 19, υπομέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020, “Καλές Πρακτικές Νησιώτικής Ανάπτυξης”

Η ΟΤΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 225/09-10-2019, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, 1ης Πρόσκλησης Ιδιωτικών Παρεμβάσεων Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, Μέτρο 19, υπομέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020, της ΟΤΔ Δικτύου Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.
Ο Πίνακας Αποτελεσμάτων της ανωτέρω συνολικής διαδικασίας ανά υποδράση καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία αξιολόγησης, τα οποία παρουσιάζονται σε Φύλλο Διοικητικού Ελέγχου κάθε αίτησης στήριξης αποστέλλονται ατομικά σε κάθε δυνητικό δικαιούχο.
Η οριστικοποίησή του Πίνακα Αποτελεσμάτων θα προέλθει έπειτα από την εξέταση των τυχόν υποβληθεισών προσφυγών, λαμβανομένου υπόψη της οριστικοποίησης της βαθμολογικής ακολουθίας των δικαιούχων και της διαθεσιμότητας των οικονομικών πόρων ανά υποδράση.
Ο δυνητικός δικαιούχος κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας του ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr) βάσει σχετικού ΟΔΗΓΟΥ που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΤΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (www.ionianlag.gr), έχει δικαίωμα να υποβάλει την προσφυγή του επί των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης με την ανάλογη τεκμηρίωση εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της έγγραφης ενημέρωσής του.

Η Πρόεδρος της ΕΔΠ LEADER/CLLD
Ασημίνα Γαβριελάτου

Πηγή

Back To Top