skip to Main Content
Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Απάντηση στον κ

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Απάντηση στον κ. Βαγγέλη Λουκέρη

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Απάντηση στον κ. Βαγγέλη Λουκέρη

Αγαπητέ κύριε Βαγγέλη Λουκέρη

Θα μπορούσα να απαντήσω πολλά στον παραληρηματικό σας λόγο για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν θα το κάνω. Θα σας πω μόνο πως στην πατριδοκαπηλία που πούλησε η ηγεσία του κόμματος σας σε ότι αφορούσε στο Μακεδονικό προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, απάντησε σήμερα ο κ. Ζόραν Ζάεφ ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον αρχηγό σας για τη συνεργασία του.

Για τα του τρίτου μνημονίου και όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015 θα σας υπενθυμίσω πως ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα σε εκλογές αμέσως μετά (Σεπτέμβριος του 2015) και τις κέρδισε. Αν νομίζετε εσείς ότι σήμερα κυβερνάτε με το προεκλογικό σας πρόγραμμα και τα περί επιστροφής στην κανονικότητα, προχωράτε. Ώρα σας καλή. Για όλους τους υπόλοιπους βέβαια είναι μαύρη η ώρα που σας ψήφισαν. Σήμερα μόλις έμαθα ότι έκλεισαν πρόσφατα τρία φανοποιεία στην Κεφαλονιά, η ζωή της οποίας δεν είναι μόνο τουρισμός, ούτε η υγεία των πολιτών της είναι συνυφασμένη με τα συμφέροντα της TUI της MUI και της SUI.

Για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τις οποίες επιζητάτε εναγωνίως, θα σας πω πως αυτές καθημερινά παλεύουμε να τις μεταφέρουμε πόρτα – πόρτα και από καφενείο σε καφενείο γιατί δεν διαθέτουμε «μπουκωμένα» τηλεοπτικά κανάλια και ανάλογες δημοσκοπήσεις. Να είστε σίγουρος όμως ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα τέλος να σας ευχηθώ Υγεία. Ελπίζω να ξεπεράσατε το πρόβλημα που σας ταλαιπώρησε και μεταφερθήκατε στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου από το Ληξούρι στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου. Όχι επί ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τρεις μήνες είχατε αυτή την περιπέτεια και φροντίσατε να δημοσιευτεί «κατάλληλα» στα τοπικά ΜΜΕ. Μάλλον το κόμμα που υπηρετείτε σας άφησε ακάλυπτο, γιατί όλα τα υπόλοιπα στη Δημόσια Υγεία έχουν διορθωθεί (ή δεν έχουν;).

Αν θέλετε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ απλώς δώστε μου ένα φαξ. Καλή συνέχεια με Υγεία!

Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Πηγή

Back To Top