skip to Main Content
Μπρουσκέτες με γουακαμόλε

Μπρουσκέτες με γουακαμόλε

  • Σε ένα γουδί βάζουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να λιώσει το σκόρδο.
  • Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και το βάζουμε σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι.
  • Προσθέτουμε το μείγμα με το σκόρδο, το ξύσμα και τον χυμό από τα lime και ανακατεύουμε.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τη σάρκα της ντομάτας σε κυβάκια, τα φύλλα από τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Βάζουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι στις φέτες από το ψωμί και βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το θυμάρι και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  • Σε ένα ξύλο κοπής βάζουμε τη ρόκα, αλάτι και πιπέρι.
  • Τοποθετούμε τις φέτες από το ψωμί. Απλώνουμε από 1-2 κ.σ. γουακαμόλε, τη φέτα τριμμένη, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com

Πηγή

Back To Top