skip to Main Content
Cook1

COOK SHOP: Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

TO ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ…. ….. αν προσθέσετε μία με δύο κουταλιές ξύδι όταν βράζετε ψάρι, κατά προτίμηση από λευκό κρασί, θα διατηρηθεί το ψάρι συμπαγές, και δεν θα διαλυθεί όταν το βράζετε, αλλά ούτε όταν θα το σερβίρετε; Θα κερδίσετε, λοιπόν, διπλά: όταν θα σερβίρετε το ψάρι, θα είναι ωραιότερο οπτικά, και επίσης δεν θα έχουν χαθεί τα θρεπτικά του συστατικά, που φεύγουν όταν διαλύεται στο νερό κατά το βράσιμο

Back To Top