skip to Main Content
COOK8

COOK SHOP: Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ…. ….υπάρχει τρόπος για να διαλέξουμε ένα καλό και ώριμο καρπούζι; Ελέγχουμε το εξωτερικό του περίβλημα. Θα πρέπει να είναι σφιχτό, χωρίς μεγάλες ουλές και με σκούρο πράσινο χρώμα. Προσέχουμε το βάρος του. Τα ώριμα καρπούζια έχουν περισσότερο νερό, άρα θα πρέπει να είναι βαριά σε σχέση με το μέγεθός τους. Παρατηρούμε το χρώμα του. Το σημείο που αγγίζει τη γη θα πρέπει να έχει κίτρινη απόχρωση. Σε περίπτωση που έχει λευκή ή πράσινη απόχρωση σημαίνει ότι το φρούτο έχει κοπεί πριν ωριμάσει.

Back To Top