Υλικά φιλέτα κοτόπουλου: 3, στήθος φύλλα ρόκας: 100 γρ., πλυμένα και στραγγισμένα πράσινη σαλάτα: 100 γρ. φύλλα, πλυμένα και στραγγισμένα πατάτες: 3 βραστές, κομμένες σε ροδέλες Για το ντρέσινγκ γιαουρτιού γιαούρτι στραγγιστό: 2 κουταλιές ελαιόλαδο: 3 κουταλιές μαγιονέζα: 1 κουταλιά μουστάρδα: 1 κουταλάκι μαϊντανός: 1 κουταλιά, ψιλοκομμένος αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Βήματα παρασκευής
1 Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
2 Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, τις βραστές πατάτες και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
3 .Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.