skip to Main Content
Διον

Διον. Λουρδάς: Επιτέλους, πάρτε θέσεις!

Κύριε Βουλευτή ,Κυρίοι της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης ,και της δημοτικής αυτοδιοίκησης  ενώ έχετε ειδοποιηθεί για Τρίτη φορά, εσείς δεν λέτε να καταλάβετε, διότι δεν αναπνέετε φυσιολογικά αλλά με αναπνευστήρα. Αν και έχει  καταντήσει κουραστικό από την άλλη δεν θα σταματήσω να σας ενοχλώ.

Δώσατε τη ΜΕΘ ενώ βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση είπατε ότι θα γυρίσει  ακόμη παραμένει στην  Πάτρα. Να βάλετε κρεβάτια στο παλαιό Νοσοκομείο, ώστε να μπορούν να νοσηλεύονται οι άρρωστοι  από ΚορωνοΪο οι οποίοι έχουν ήπια συμπτώματα και έτσι δεν θα φεύγουν από την Κεφαλονιά για να πηγαίνουν σε αλλά νοσοκομεία.  Εκεί και θα έχουν την αγωνία της αρρώστιας αλλά και την απογοήτευση που θα είναι μακριά από το νησί τους. Χρήματα μπορούν να βρεθούν από συνεισφορά Κεφαλλονιτών εντός και εκτός νησιού καθώς και από απόδημους. Εύχομαι να μην συμβεί σε προσφιλή σας πρόσωπα.

Ωστόσο, ένα μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή του Ελειού είναι έλλειψη Αγροτικού γιατρού. Είμαστε  τρία χρόνια χωρίς γιατρό ενώ η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ηλικιωμένοι. Στο  Νοσοκομείο Αργοστολίου έχουμε έλλειψη Γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, όποιος δεν έχει χρήματα πεθαίνει. Εξάλλου δεν υπάρχει και συγκοινωνία, μόνο κάθε Δευτέρα και η διαδρομή Βαλεριάνο- Αργοστόλι που είναι 30 λεπτά και 25 χιλ., γίνεται μέσω Πόρου σε δυο (2) ώρες και 70 χιλιόμετρα. Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!!

Μην φοβάστε την καρέκλα σας ήρθε η ώρα να συνετιστείτε και να πιέσετε την Κεντρική εξουσία ,ώστε να λυθούν τα προβλήματα!!!!

ΛΟΥΡΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Τέως πρόεδρος Βαλεριάνου

Πηγή

Back To Top