skip to Main Content
Έκπληξη: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Γιάννη Λυκούδη με το ψηφοδέλτιο Παρίση

Έκπληξη: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Γιάννη Λυκούδη με το ψηφοδέλτιο Παρίση

Έκπληξη: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Γιάννη Λυκούδη με το ψηφοδέλτιο Παρίση

Φίλες και φίλοι,

Τον προσεχή Οκτώβριο ψηφίζουμε για μια νέα δημοτική αρχή. Ψηφίζουμε για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Αργοστολίου.

Προκειμένου να το πετύχουμε μια μεγάλη ομάδα ενεργών πολιτών, σε μια ισχυρή συμμαχία πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, ξεκινάμε το ταξίδι, με το συνδυασμό «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και τον πολύπειρο Αλέξανδρο Παρίση, για ένα Δήμο των πολλών και όχι των ημετέρων.

Προ τεσσάρων ετών περίπου, ο κος Θεόφιλος Μιχαλάτος εξελέγη Δήμαρχος του νεοσύστατου τότε Δήμου Αργοστολίου. Σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας έχει αντιληφθεί πως ο κος Μιχαλάτος όχι μόνο δεν υλοποίησε όσα είχε υποσχεθεί, αλλά διοίκησε τον Δήμο σαν μία ακόμα επιχείρηση του.

Πίσω από κλειστές πόρτες, στην λογική του «ενός ανδρός αρχή», και εξυπηρετώντας τους ημέτερους, ο νυν δήμαρχος κατέστησε τον Δήμο, ξένο για τους δημότες και φιλικό για τα συμφέροντα.
Κύριο μέλημα του ήταν και είναι ο έλεγχος της πληροφορίας, μέσω των πολυπληθών ΜΜΕ που ελέγχει, τα οποία καθημερινά «εξυμνούν» το ορατό ή «αόρατο» έργο του.
Όσοι δε συμπολίτες μας τολμούν να εκφράσουν αντίθετη άποψη, δέχονται την χλεύη, μέσω των «τρολ» του δημάρχου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή απειλούνται, όπως συνέβη πρόσφατα σε υποψήφιους του συνδυασμού μας.
Ήρθε πλέον η ώρα να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, δίνοντας απαντήσεις στα πραγματικά ερωτήματα για το Δήμο και το νησί μας.
Θέλουμε ένα Δήμο ανοιχτό στον πολίτη, έναν αξιόπιστο και ειλικρινή Δήμαρχο που να νοιάζεται για τους δημότες του, να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους και να προσπαθεί να δίνει λύσεις;
Θέλουμε ένα Δήμο να προχωρά με τόλμη σε έργα πνοής και όχι σε ανακυκλωμένες υποσχέσεις και μπαλώματα, στο Αργοστόλι και την περιφέρεια;
Θέλουμε μια νέα δημοτική αρχή, ανανεωμένη, με νέο όραμα, με συγκεκριμένο σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Δήμου και του νησιού μας και όχι μια διοίκηση που ασχολείται μόνο με τον εαυτό της, για τον εαυτό της;
Θέλουμε ένα Δήμο εξωστρεφή, που να συνεργάζεται με τους άλλους Δήμους της Κεφαλονιάς, να συνδιαλέγεται και να αφουγκράζεται τις ανάγκες των συνδημοτών μας, είτε ζουν στο νησί είτε εκτός;
Στα ερωτήματα αυτά εγώ απάντησα ΝΑΙ και αποφάσισα να κατέλθω εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», στρατευόμενος με τον Αλέξανδρο Παρίση.
Μαζί με έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πολλούς νέους, άνδρες και γυναίκες, δημιουργούμε μια ισχυρή ομάδα, έτοιμη να αναλάβει, μετά τις εκλογές, τη διοίκηση του Δήμου και να προχωρήσει στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων.

Αν και εσείς λέτε ναι, ελάτε μαζί μας, ενωθείτε στην κοινή προσπάθεια για την δημιουργική ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς.
Προσωπικά θα βρεθώ στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Αργοστολίου, με όπλο μου τα επιχειρήματα και απόλυτο σεβασμό στους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να παραδώσουμε ένα καλύτερο τόπο στα παιδιά μας. Για αυτό πάλευα και για αυτό θα συνεχίσω με αξιοπρέπεια να παλεύω.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Γιάννης Λυκούδης
Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου

Πηγή

Back To Top