skip to Main Content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ,

ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ RF.

      Η ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. ενημερώνει τους καταναλωτές σε σχέση με τους λογαριασμούς της Δ.Ε Αργοστολίου που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες, ότι αυτοί θα περιλαμβάνουν οφειλές ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ,  προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προέκυψαν στην εκτύπωση και αποστολή των λογαριασμών, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID19, τόσο στην υπηρεσία όσο και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

      Ως εκ των παραπάνω, οι λογαριασμοί που θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες θα αναγράφουν ποσά ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δίνεται η δυνατότητα ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Η ημερομηνία λήξεως πληρωμής του λογαριασμού θα είναι έως 14/01/2022 και οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα είτε τμηματικά είτε εφάπαξ την οφειλή τους.

      Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι η εξόφληση των λογαριασμών θα γίνεται πλέον μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος με χρήση κωδικού RF, οπότε την ίδια μέρα θα εξοφλείται αυτόματα ο λογαριασμός. Λόγω της μετάβασης πιθανόν να μην έχουν πιστωθεί μέχρι σήμερα πληρωμές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα κάτι που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

      Η παρούσα ενημέρωση αποσκοπεί στην κατανόηση του ποσού των λογαριασμών που θα αποσταλούν στις επόμενες ημέρες και στην αποφυγή παρερμηνειών και συγχύσεων.

      Επιπλέον, για οποιαδήποτε επεξήγηση ή πληροφορία που θα χρειαστείτε όσον αφορά αυτούς τους λογαριασμούς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail με την υπηρεσία.

      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο   Πρόεδρος

   Σπαθής Σταύρος  

Πηγή

Back To Top