skip to Main Content
Έργα και ημέρες Θεόφιλου κι Πασπάλη

Έργα και ημέρες Θεόφιλου κι Πασπάλη

Στις φωτό που έστειλε στην εφημερίδα μας κάτοικος της Σκάλας αποτυπώνονται τα «έργα και οι ημέρες» των Θεόφιλου-Πασπάλη στην Σκάλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κάτοικο, στην είσοδο της Παιδικής Χαράς του χωριού, απέναντι από το σημείο που κόπηκε πρόσφατα το δέντρο και που τα λεωφορεία στρίβουν, όπως φαίνεται και από την πινακίδα, υπήρχαν δύο κολόνες και πάνω τους στηριζόταν η σιδερένια αψίδα που βλέπετε πεσμένη στο έδαφος.

Επί σειρά μηνών τα κολονάκια ήταν σπασμένα και κάποιος εξυπνάκιας από τη Δημοτική Αρχή τα είχε δέσει με ένα σχοινί (τα βλέπετε στον κύκλο).

Χθες το βράδυ, ενώ ο κάτοικος περνούσε από το σημείο, τα κολονάκια κατέρρευσαν, όπως δείχνουν οι φωτό, και ενώ στην Παιδική Χαρά υπήρχαν και παιδιά, ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, από θαύμα.

Ομως, επί σειρά μηνών στο σημείο αυτό γίνονταν από συνεργεία του Δήμου συνεχώς παρεμβάσεις, ξήλωμα και τοποθέτηση πινακίδων, κόψιμο δέντρων κ.λπ. και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους υπεύθυνους δεν είδε το σχοινί που συγκρατούσε τις σπασμένες κολόνες και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προέβλεψε τον κίνδυνο που ελλόχευε αυτή η κατάσταση στην είσοδο της Παιδικής Χαράς, αγνοώντας την ασφάλειά των μικρών παιδιών που μπαινοβγαίνουν καθημερινά.

Η πινακίδα «ΣΤΡΟΦΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ» τοποθετήθηκε μπροστά από την σπασμένη και δεμένη με σχοινί κολόνα-αψίδα μόλις πριν 2-3 μέρες. Αυτοί που την τοποθέτησαν δεν είδαν τίποτα;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι δουλειές «άρπα-κόλλα» της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ζωής των πολιτών!

Πηγή

Back To Top