skip to Main Content
1

Fake news το επίδομα των 300 ευρώ σε ανέργους από τον ΟΑΕΔ

Άλλη μια δημοσίευση – απάτη κυκλοφορεί εδώ και ώρες στο internet σχετικά με αιτήσεις για το “Νέο επίδομα του ΟΑΕΔ των 300 ευρώ”.

Δεκάδες μηνύματα έχει δεχθεί από το πρωί το dikaiologitika news απο πολίτες που ψάχνουν πως θα πάρουν αυτό το “νεο επίδομα του ΟΑΕΔ”.

Φυσικά πρόκειται για άλλη μια απάτη του διαδικτύου οπου κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν μερικά Like & share στο facebook ετσι ώστε να δημιουργήσουν μεγάλα Pages τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για βγάλουν χρήματα.

Η δημοσίευση το μόνο που αναφέρει είναι “ΟΑΕΔ: 300 ευρω σε ανεργους IBAN μεχρι 15/1/2018 – Τι πρέπει να κάνετε”

oaedepidoma.png

 Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το πρόσφατο επίδομα που δόθηκε σε νέους ως μέρισμα από τον ΟΑΕΔ και δημιούργησαν έναν κλώνο…….

Το dikaiologitika news σας συμβουλεύει γενικά οτι βλέπετε – διαβάζεται στο διαδίκτυο να το επιβεβαιώνετε με τις επίσημες σελίδες των φορέων πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

dikaiologitika.gr

Back To Top