skip to Main Content
GNTM 4: Οι μεγάλες αλλαγές του Makeover και ο χαμός στο Twitter με την… άγνωστη Σερ

GNTM 4: Οι μεγάλες αλλαγές του makeover και ο χαμός στο Twitter με την… άγνωστη Σερ

GNTM 4: Οι μεγάλες αλλαγές του makeover και ο χαμός στο Twitter με την… άγνωστη Σερ

Οι εντυπωσιακές αλλαγές στο στιλ των διαγωνιζόμενων, το Golden pass που απείλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και η πώληση οικιακών συσκευών
Επεισόδιο μεταμόρφωσης των μοντέλων ήταν το χθεσινό για το GNTM 4. Οι 18 διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μόδας του STAR έρεπε να περάσουν από τη διαδικασία του Makeover.

Να αφήσουν πίσω τους το παλιό τους look και από αγόρια και κορίτσια της διπλανής πόρτας να αφεθούν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα και να μεταμορφωθούν σε high fashion models.

Μια δοκιμασία που μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς υπήρχαν διαγωνιζόμενοι που δεν ήταν έτοιμη να αλλάξουν στο στιλ τους.

«Το GNTM έρχεται για να μετατρέψει απλά αγόρια και κορίτσια σε αληθινά next top models. Αποχαιρετήστε τον παλιό σας εαυτό και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο happily ever after», ήταν το μήνυμα της Ισμήνης.

Χαμός στο Twitter – Τα κορίτσια δεν ήξεραν ποια είναι η Cher

Στο φετινό makeover, τα κορίτσια που διαγωνίζονται βρέθηκαν μπροστά σε κάποιες κάρτες, στις οποίες υπήρχε γραμμένο ένα “στοιχείο”, σχετικά με το νέο τους look. Όταν έφτασε η σειρά της Ειρήνης να δει την κάρτα της είδε το όνομα της Σερ. Η Ειρήνη, η οποία ήταν πολύ ανήσυχη, καθώς δεν ήθελε να της κόψουν τα μαλλιά, μόλις είδε το όνομα, διάβασε την κάρτα της, είπε “Καταλαβαίνει κάποια;”. Τα υπόλοιπα κορίτσια αμέσως απάντησαν “όχι”, ενώ στην συνέχεια η Κυβέλη είπε “Η Cher νομίζω ήταν μια τύπισσα, νομίζω τραγουδίστρια, η οποία είχε το μαλλί σου, μακρύ μέχρι κάτω”.

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν ευκαιρία όταν άκουσαν τα λόγια των κοριτσιών για την Cher και ξεκίνησαν τα σχόλια.

Πάντως η παίκτρια, που έχει κερδίσει και το Golden Pass, έδειξε να μην συμφωνεί με την αλλαγή της, απειλώντας πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της κι αντιμίλησε στην συντάκτρια της εκπομπής, που την ρωτούσε πως νιώθει. Μάταια η Ζενεβιέβ Μαζαρί προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι αυτό έγινε σε όλα τα GNTM κι έπρεπε να το γνωρίζει. Η Ειρήνη δήλωσε πως δε νιώθει έτοιμη για την αλλαγή, με την Ζενεβιέβ να μην πιστεύει τα όσα ακούει και να αποχωρεί έξαλλη. Τελικά, η Ειρήνη επέλεξε να αφεθεί στα χέρια των ειδικών, περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα.

Αναμφισβήτητα τις μεγαλύτερες αλλαγές από τα κορίτσια της είχαν η Μελίνα που έκανε ξανθό κοντό αγορέ αλλά και η Ραφαέλα που αποχωρίστηκε τα ράστα μαλλιά της και έγινε μια… Ελληνίδα Rihanna!

Φυσικά το… γλέντι στο Twitter συνεχίστηκε και μετά τις αλλαγές.

Πριν τη δοκιμασία του makeover ο coach Γιώργος Καράβας, είχε καλέσει τα υποψήφια top models σε ένα δοκιμαστικό διαφήμισης στο στούντιο, παρέα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι 18 διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μόδας έπρεπε να γίνουν ευρηματικά και να πουλήσουν χρηστικά οικιακά αντικείμενα για τις ανάγκες ενός προωθητικού βίντεο.

Πηγή:protothema.gr

Πηγή

Back To Top