skip to Main Content
Η Μπριζίτ Μακρόν σε μια σπάνια εξομολόγηση: Στα 21 μου, μετά τη γέννηση του γιου μου, ένιωθα αβοήθητη και φοβισμένη

Η Μπριζίτ Μακρόν σε μια σπάνια εξομολόγηση: Στα 21 μου, μετά τη γέννηση του γιου μου, ένιωθα αβοήθητη και φοβισμένη. Έχει 7 εγγόνια

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε σε μια σπάνια, εκ βαθέων εξομολόγηση ότι ένιωθε «αβοήθητη και φοβισμένη» μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η 67χρονη σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απέκτησε τρία παιδιά με τον πρώτο σύζυγό της, Αντρέ-Λουίς Οζιέρ, μετά τον γάμο τους το 1974, και σήμερα έχει επτά εγγόνια.

Μιλώντας στο γαλλικό «Elle», η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε «αβοήθητη» όταν έφυγε από το μαιευτήριο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είπε ότι φοβόταν να είναι υπεύθυνη για αυτό το παιδί, αποκαλύπτοντας: «Φοβόμουν να μην ξέρω [τι να κάνω], φοβόμουν ότι θα του συμβεί κάτι. Πέρασε τις τρεις πρώτες εβδομάδες ουρλιάζοντας νύχτα και μέρα». Και πρόσθεσε η Μπριζίτ Μακρόν: «Δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο μόνη και ανίσχυρη μπορεί να είναι μια νεαρή μητέρα».


«Στα 21 μου, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, στεκόμουν μπροστά από το νοσοκομείο περιμένοντας τον πατέρα του να μας πάει σπίτι και ήθελα να κάνω μια στροφή και να τρέξω να κρυφτώ στο μαιευτήριο», συνέχισε η Μπριζίτ Μακρόν.

Αφού το μωρό πέρασε τρεις εβδομάδες κλαίγοντας «μέρα και νύχτα», η Μπριζίτ Μακρόν τηλεφώνησε στον γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι το μωρό ήταν εντάξει. Χωρίς να αποκαλύπτει από τι ακριβώς έπασχε, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ανέφερε ότι αργότερα ανακάλυψαν ότι ο γιος της, ο Σεμπαστιέν, υπέφερε από κάποιο πρόβλημα υγείας, για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Κάνοντας την παραδοχή ότι το να είναι μητέρα ήταν «δύσκολο», η Μπριζίτ Μακρόν ανέφερε ότι η προστασία των παιδιών πρέπει να σημαίνει περισσότερη υποστήριξη για τις μητέρες.

Ο πρωτότοκος γιος της Μπριζίτ Μακρόν, Σεμπαστιέν, είναι τώρα 45 ετών, μηχανικός και αντιπρόεδρος μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων.

Η Μπριζίτ Μακρόν έχει επίσης δύο κόρες: τη Λορένς Οζιέρ Ζουρντάν, η οποία είναι καρδιολόγος, και την Τίφανι Οζιέρ, που είναι δικηγόρος και ήταν συμμαθήτρια με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Γυμνάσιο.


Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 15. Ο νεαρός μαθητής φαίνεται να ερωτεύθηκε αμέσως τη γεμάτη πάθος δασκάλα Λογοτεχνίας. Οι δυο τους φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά όταν ο Μακρόν εντάχθηκε στη θεατρική ομάδα του σχολείου, της οποίας υπεύθυνη ήταν η Μπριζίτ.

Οταν άρχισε να διαδίδεται στη μικρή πόλη που έμεναν οι φήμες για το ειδύλλιό τους, οι γονείς του έφηβου Εμανουέλ Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι.

Οι γονείς της Μπριζίτ Μακρόν -και οι δύο γιατροί- αντιμετωπίστηκαν από την τοπική κοινότητα σαν… να είχαν πανούκλα, λαμβάνοντας και επιστολές που κατήγγειλαν την κόρη τους.

Αλλά η έλξη μεταξύ του ζευγαριού ήταν πολύ δυνατή για να αγνοηθεί, και τελικά κατέληξαν μαζί, αν και ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ αρνούνται ότι είχαν συνάψει ερωτική σχέση πριν.

Το ζευγάρι έδεσε τελικά τον δεσμό το 2007, έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της Brigitte από τον πρώτο σύζυγό της, André.

(iefimerida.gr)

Πηγή

Back To Top