skip to Main Content
Η (νέα) Μαλαγανιά του Θεόφιλου: Αμάρτησε …για το Δήμο του!

Η (νέα) Μαλαγανιά του Θεόφιλου: Αμάρτησε …για το Δήμο του!

ΕΙΝΑΙ καιρός τώρα που ο Θεόφιλος έχει λουφάξει στο ΦΟΔΣΑ. Μια ματιά λοιπόν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποκαλύπτει τη νέα «κολοτούμπα» του Μιχαλάτου. Τακτικός σε όλες τις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ που αν λάβουμε ως δεδομένο ότι με τρεις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής του άρθρου 152 η σύνθεση του δεν είναι νόμιμη είναι …ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! Είναι χαρακτηριστικό ότι η δήμαρχος Κέρκυρα Μερόπη Υδραίου ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις συνεδριάσεις την ώρα που ο «δικός μας» …είναι πρώτος και καλύτερος! Και για να επιβεβαιώσει ότι έχει γίνει …«σκυλάκι» της Κράτσα, δέχθηκε την άνευ αντικρίσματος πρόταση της (όπως το Γραμματιλίκι του ΦΟΔΣΑ…) και έγινε …«αναπληρωματικό μέλος στην «Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης μεταξύ ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων και ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ. Ορισμός δυο αναπληρωματικών μελών, των δύο τακτικών εκπροσώπων του ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων» (απόφαση 66/6-7-2021 με ΑΔΑ: Ψ18Π46ΜΜΜ7-ΘΓ2)!

Και αν δεν το καταλάβατε, ο Θεόφιλος εκτός από την θεαματική κολοτούμπα του στο θέμα του ΦΟΔΣΑ, δέχθηκε άλλο ένα υποτιμητικό ρόλο, του αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης με την ΔΙΑΔΥΜΑ και αποδέχθηκε την εταιρεία από την …Κοζάνη που υποκαθιστά το δήμο Αργοστολίου στην δημοπρασία του έργου της Κεφαλονιάς!!!

Τόσο ξεδιάντροπος! Μαλαγάνας με πατέντα! Και όλα αυτά για να δείχνει προσκυνημένος στην Κράτσα, στον βουλευτή και στην Κυβέρνηση για την …όποια υποστήριξη (δεν) του δίνουν!

Αν τον ρωτήσετε πάντως, έχει έτοιμη την απάντηση: «Αμάρτησα για τον δήμο μου»!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ

Πηγή

Back To Top