skip to Main Content
Argostoli Plateia

Η πλατεία είναι πεζόδρομος: Κίνδυνος ατυχημάτων από την εισβολή οχημάτων

“Κάλλιον το προλαμβάνει ή το καταστέλλειν” δηλαδή καλύτερα η νέα Δημοτική Αρχή να προλαβαίνει τα κακά παρά να κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αργοστολίου οφείλει να ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές (καταστηματάρχες, πολίτες, κ.λπ.) ότι η γενικότερη περιοχή της πλατείας Αργοστολίου παραμένει πεζόδρομος και ότι η εισβολή οχημάτων ακόμα και αν αυτά εξυπηρετούν επαγγελματίες είτε είναι δίτροχα είτε είναι τετράτροχα είναι παράνομη.

Σημειώνουμε τα παραπάνω γιατί κυρίως τις βραδινές ώρες παρατηρείται μία ανεξέλεγκτη παραβίαση των σημάνσεων της πλατείας Αργοστολίου παρότι εκείνες ακριβώς τις ώρες κυκλοφορούν πλήθος ανηλίκων και ηλικιωμένων, που ξεκάθαρα κινδυνεύουν. Επομένως είναι απόλυτη υποχρέωση της νέας Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου να περιφρουρήσει τη νομιμότητα στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, αποτρέποντας τυχών ατυχήματα.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και επείγον, αφορά τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ανηλίκων και ενηλίκων και δεν μπορεί κανείς να παίζει με αυτό για να “χαϊδεύει τα αυτιά” κάποιων που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Κεφαλονιά δεν είναι “Βαλκανομπανανία”.

Το στολίδι της Κεφαλονιάς που οφείλουν όλοι να το προστατέψουν.

Πηγή άρθρου: portoni.gr

Back To Top