skip to Main Content
1

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό έως το τέλος της εβδομάδας

Για καλοκαιρινά χαρακτηριστικά του καιρού την εβδομάδα που διανύουμε κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω της σελίδας του στο facebook.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος μετεωρολόγος ζέστη ο υδράργυρος τα μεσημέρια θα φλερτάρει με υψηλές βαθμίδες της κλίμακας Κελσίου ενώ από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο δεν αποκλείεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει κατά τόπους ακόμα και τους 30 βαθμούς στην κεντρική και νότια κυρίως Ελλάδα!

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

“Καλοκαιρινά τα χαρακτηριστικά του καιρού την εβδομάδα που διανύουμε!

Χρονια πολλά σε όλες και σε όλους!

Με αραιές συννεφιές, γενικά εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη και κατά τόπους αρκετή ζέστη θα κυλήσει η εβδομάδα που διανύουμε καθώς ο υδράργυρος τα μεσημέρια θα φλερτάρει με υψηλές βαθμίδες της κλίμακας Κελσίου ενώ από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο δεν αποκλείεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει κατά τόπους ακόμα και τους 30 βαθμούς στην κεντρική και νότια κυρίως Ελλάδα!

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω μέσα από εδώ:

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου.”

Back To Top