skip to Main Content
2

Η “πρώτη”… επίσημη και αγαπημένη του στίβου της Κεφαλονιάς. Ξεκίνησε η Γ.Ε.Κ

Το… “καλό” όνομα που χει πλέον ο Σύλλογος και τα διαπιστευτήρια του στην τοπική κοινωνία, ήρθε σήμερα η μέρα να επιβεβαιωθούν, για μια ακόμη χρονιά, στην… “πρώτη” επίσημη μέρα της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς για την περίοδο 2018-2019.

Αν όντως η βάση της σωματικής και ψυχικής υγείας των ανθρώπων είναι ο αθλητισμός και η βάση του αθλητισμού ο λεγόμενος “κλασσικός”, τότε εδώ στην Κεφαλονιά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί,  χαρούμενοι και γιατί όχι περήφανοι για τον δικό μας στίβο, τον στίβο της Κεφαλονιάς.

Συνεπής στην δουλειά της εδώ και αρκετά χρόνια, με μικρές ή μεγάλες διακρίσεις που επιβραβεύουν την μεθοδικότητα και το μεράκι των ανθρώπων της, η Γυμναστική Εταιρία Κεφαλονιάς, όχι μόνο έρχεται να καλύψει τα “δικαιολογημένα” και συχνά αυτονόητα κενά μιας επαρχιακής περιοχής και μάλιστα νησιωτικής με τον καλύτερο τρόπο, αφού σε επίπεδο στίβου τίποτα δεν έχει να ζηλέψει, αλλά παράλληλα έχει επιτύχει να δώσει μια σημαντική “ανάσα” σε γονείς και παιδιά που επιζητούν στον κλασσικό αθλητισμό τα διδάγματα εκείνα μιας καλής και δημιουργικής ανατροφής και διαπαιδαγώγησης. Γιατί όχι και μιας επιτυχημένης αθλητικής σταδιοδρομίας με μετάλλια και διακρίσεις.

Το… “καλό” όνομα που χει πλέον ο Σύλλογος και τα διαπιστευτήρια του στην τοπική κοινωνία, ήρθε σήμερα η μέρα να επιβεβαιωθούν, για μια ακόμη χρονιά, στην… “πρώτη” επίσημη μέρα της Γυμναστικής Εταιρίας Κεφαλονιάς για την περίοδο 2018-2019.
Κι ήταν όλοι τους εκεί, παιδιά και γονείς, γυμναστές-προπονητές, αλλά και κάποιοι από τους αθλητές και τις αθλήτριες που έφεραν διακρίσεις στον στίβο της Κεφαλονιάς,  για να καλωσορίσουν τα νέα παιδιά και τους νέους φιλόδοξους αθλητές και να ευχηθούν, όλοι μαζί, μια καλή χρονιά, αγωνιστικά και μη.

Ξεκίνησαν έτσι τα μαθήματα και οι προπονήσεις της νέας περιόδου, τα παιδιά με ενθουσιασμό έτρεξαν να πάρουν… τις θέσεις τους, οι… “δευτεροετείς” και… “πάνω” αθλητές έκαναν κιόλας την πρώτη προπόνηση, οι γονείς των πιο μικρών παιδιών βρήκαν την ευκαιρία για λίγο περπάτημα ή τρέξιμο και αρκετή κουβεντούλα αφού πρώτα χειροκρότησαν τα παιδιά τους και η σφυρίχτρα των προπονητών του συλλόγου, ακριβώς στην ώρα της, σφύριξε στα παιδιά αλλά και τη νέα χρονιά: Έτοιμοι….. Φύγαμε……!!!!!


Για όσους πάλι ξέχασαν ή δεν μπόρεσαν την πρώτη αυτή μέρα, ας μην ανησυχούν, οι άνθρωποι της Γ.Ε.Κ είναι πάντα στο Ανοικτό Στάδιο Αργοστολίου καθημερινά εκτός Τετάρτης στις 17:00 ακριβώς για εγγραφές και… απευθείας προπόνηση!
Καλή αθλητική σεζόν σε όλους…


…μεγάλους, μικρούς  και πιο μικρούς!


Σύνταξη-Επιμέλεια
Back To Top