skip to Main Content
Ηχηρή παρέμβαση Κοκκόλη για το «χάλι της Άσσου, κάποιος αρμόδιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις»

Ηχηρή παρέμβαση Κοκκόλη για το «χάλι της Άσσου, κάποιος αρμόδιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις»

Ανάρτηση με σαφείς αιχμές στην πολιτική ηγεσία της Κεφαλονιάς για την ολιγωρία που υπάρχει στην υλοποίηση και αποκατάσταση έργων και μελετών μετά τον καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «ΙΑΝΟΥ» κάνει με ανάρτηση του στο facebook ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης.

Ο Κοκκόλης που μέχρι σήμερα έχει κρατήσει ήπιους τόνους και είχε υιοθετήσει ένα χαμηλό προφίλ στο κομμάτι της «εσωκομματικής αντιπολίτευσης» σηκώνει το γάντι!

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κοκκόλη αναφέρει:

Δεν μου αρέσει η «εύκολη» αντιπολίτευση, ούτε ο σχολιασμός επί παντός επιστητού για να κάνουμε δύο ποστάκια την ημέρα στο facebook. Πιστεύω στις θεσμικές διαδικασίες και πιστεύω στην ουσία των παρεμβάσεων. Πολύ περισσότερο όταν πρέπει να μιλήσω για το χωριό μου. Όταν όμως έχουν περάσει τέσσερις μήνες και η Άσσος παραμένει σε αυτό το χάλι, κάποιος αρμόδιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις και κυρίως να δώσει ένα πειστικό χρονοδιάγραμμα για το πως θα ανοίξει για την τουριστική σεζόν το χωριό.
Υπογράφηκε μια προγραμματική μεταξύ Δήμου Σάμης και Περιφέρειας και μέσα εκεί υπάρχει μια μελέτη για πλακόστρωση στην πλατείας και στα καντούνια. Πότε θα ωριμάσει η μελέτη και πότε θα δημοπρατηθεί; Το ηρώο έχει ξηλωθεί, οι φανοστάτες το ίδιο. Για την παραλία και το αίσχος της τι να πούμε; Πόσες συνεννοήσεις με την ΕΤΑΔ χρειάζονται και γιατί δεν κατασκευάζεται το τοιχίο στα όρια του δήμου;
Ζητήσαμε ως σύλλογος να μας παραχωρηθεί η παλιά κοινότητα για να φτιάξουμε ένα παραδοσιακό καφενείο που θα δουλεύει όλο τον χρόνο και στο ΔΣ αναβλήθηκε το θέμα. Για τα εγκαταλελειμμένα προσεισμικά κτήρια επίσης φαντάζομαι δεν έγινε καμία επαφή με το ΥΠΕΝ για κάποιο σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης – θυμίζω οτι ο οικισμός μας είναι παραδοσιακός και οτι η Έρισσος γενικά έχει τέτοια θέματα. Είναι διαμάντια που πρέπει να προστατευθούν και είναι βέβαιο οτι θα καταρρεύσουν αν αφεθούν κι άλλο στην τύχη τους.
Κάποιοι θα καμανε τσου κουρλούς στα υπουργεία θυμίζω.

Πηγή

Back To Top