skip to Main Content
Καραμέλες γάλακτος

Καραμέλες γάλακτος

Συντηρούνται σκεπασμένες με λαδόκολλα στο ψυγείο. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσουν και σερβίρουμε.

Ο κάθε φούρνος μικροκυμάτων είναι διαφορετικός και έχει διαφορετική ισχύ. Θέλει προσοχή στο χρώμα. Το μείγμα πρέπει να πάρει ένα ελαφρύ καραμελένιο χρώμα. Δεν πρέπει να γίνει καφέ. Όταν βάλουμε το μείγμα στο ταψάκι αυτό σκληραίνει. Μην παρασυρθείτε και το “ψήσετε” παραπάνω.

Πηγή: akispetretzikis.com

Πηγή

Back To Top