Καρυστιανού: «Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία»

Καρυστιανού: «Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία»
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία Καρυστιανού απευθύνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα με έμφαση στην ελπίδα, την αγάπη και τη δικαιοσύνη.
Πιο συγκεκριμένα, η κα Καρυστιανού έγραψε:
«Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία. Η θεία γέννηση του Ιησού να φέρει την ελπίδα για τη γέννηση του φωτεινού και άφθαρτου, που τόσο προσδοκούμε. Η αγάπη και η σύμπνοια να καθοδηγούν και να φωτίζουν τον ιερό αγώνα μας. Ολόψυχες ευχές σε όλους για Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!»

![Στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος – Παρών και ο Γιάννης Τρεπεκλής [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/ston-archiepiskopo-elpidoforo-o-mitropolitis-kefallinias-dimitrios-paron-kai-o-giannis-trepeklis-eikones.jpg)

