skip to Main Content
Καταγγελία  Δ

Καταγγελία -Δ.Ζακύνθου: 100 δημοτικοί υπάλληλοι ανεμβολίαστοι δουλεύουν μαζί με τα ποντίκια [εικόνες]

Καταγγελία -Δ.Ζακύνθου: 100 δημοτικοί υπάλληλοι ανεμβολίαστοι δουλεύουν μαζί με τα ποντίκια [εικόνες]

Τις τραγικές συνθήκες εργασίας που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Ζακύνθου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας, κάνοντας μάλιστα λόγο για «εργασιακό μεσαίωνα», καθώς οι εργαζόμενοι στεγάζονται σε ακατάλληλους χώρους χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας, με τα ποντίκια να είναι κατά χιλιάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Σωματείο <<ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ>> Ν.ΖΑΚΥΝΘΟΥ καταγγέλλει την Δημοτική αρχή για τον εργασιακό μεσαίωνα που έχει δημιουργήσει,τα τελευταία χρόνια.

Οι συνθήκες είναι τραγικές, 100 εργαζόμενοι στεγάζονται σε ακατάλληλους χώρους χωρίς να έχουν εμβολιαστεί όπως προβλέπεται εδώ και 3 χρόνια, χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας, χωρίς απολύμανση του χώρου, τα ποντίκια είναι κατά χιλιάδες, τα αυτοκίνητα είναι ανασφάλιστα χωρίς να έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, χωρίς λάστιχα, χωρίς φώτα, χωρίς να υπάρχει φάκελος Υγείας για κάθε εργαζόμενο!!!

Χωρίς μέτρα για τον COVID 19!!!

Προσφύγαμε στον εισαγγελέα, στην Τροχαία, στην Περιφέρεια!!! Ο γιατρός Εργασίας και ο Τεχνικός Ασφαλείας έχουν γράψει στο Βιβλίο παρατηρήσεις για όλα αυτά αλλά κανένας έως σήμερα δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Το μόνο που έχει γίνει έως σήμερα είναι πλήρης αδιαφορία και ανυπαρξία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Διεύθυνσης. Για τελευταία φορά καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Από την πλευρά του ο Δήμος με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις του Σωματείου, ζητά με έγγραφο του πλήρη ενημέρωση για το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας Ζακύνθου, το καταστατικό του καθώς και τα ονόματα των εγγεγραμένων μελών του.

Δείτε το έγγραφο:

Πηγή:aftodioikisi.gr

Πηγή

Back To Top