skip to Main Content
1

Κεφαλονιά: Tεράστια αύξηση στις προγραμματισμένες αφίξεις – 943% περισσότεροι τουρίστες τον Μάρτιο

Αύξηση-«γίγας» (943%) παρουσίασαν οι αφίξεις τον Μάρτιο στην Κεφαλονιά, ενώ πολύ μεγάλη αύξηση, που φτάνει συνολικά στο 32%, παρατηρείται στις προγραμματισμένες αφίξεις για τους επόμενους μήνες.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι προγραμματισμένες αφίξεις για την Κεφαλονιά σημειώνουν αύξηση που κυμαίνεται γύρω στο 7,5% για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και φτάνει μέχρι 103%, τον Απρίλιο, ενώ τον Μάρτιο οι αφίξεις έφτασαν στις 1878 όταν τον ίδιο μήνα πέρσι είχαμε 180.

Συνολικά οι προγραμματισμένες αφίξεις φτάνουν στις 438.115 έναντι 330.914 πέρσι.

Αύξηση παρουσιάζουν στην Κεφαλονιά και οι αφίξεις εσωτερικού, σε αντίθεση μάλιστα με την υπόλοιπη Ελλάδα που παρατηρείται μείωση στις προγραμματισμένες αφίξεις κατά 6,3%, μέχρι τώρα. Η Κεφαλονιά είχε στο πρώτο τρίμηνο 3098 αφίξεις ενώ πέρσι ο αντίστοιχος αριθμός είχε φτάσει στις 2657.

Πηγή: kefalonitikanea.gr

Back To Top