skip to Main Content
Kinitikotita 620×320 620×320

Mίνι κινητικότητα και για τους 6.000 αδιόριστους του ΑΣΕΠ – Τι ετοιμάζει ο Κατρούγκαλος

Μίνι κινητικότητα και για τους 6.000 αδιόριστους που έχουν πετύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι σε θέσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το σχέδιο μίνι κινητικότητας του αναπληρωτή υπουργούΓιώργου Κατρούγκαλου θα είναι ανάλογο με αυτό που θα εφαρμοσθεί για την επαναπρόσληψη των 3.900 απολυμένων και «διαθέσιμων» που επρόκειτο να απολυθούν.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός θα αποστείλει εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου προκειμένου να καταγράψουν τα κενά τους. Τα κενά αυτά θα συγκεντρωθούν και θα προσαρμοστούν στο εργασιακό προφίλ τόσο των απολυμένων και «διαθέσιμων» όσο και των αδιόριστων του ΑΣΕΠ, προκειμένου να κληθούν αρχικά οι πρώτοι και στη συνέχεια οι δεύτεροι να επιλέξουν θέσεις που τους ταιριάζουν.

Με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψουν οι 3.900 απολυμένοι και «διαθέσιμοι», οι οποίοι αν δεν επιλέξουν θέση στα πλαίσια της κινητικότητας θα επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις που θα επανασυσταθούν όχι όμως και όλοι (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ.

Από το aftodioikisi.gr

Back To Top