Μετακίνηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λισαβόνα

Μετακίνηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λισαβόνα
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Emissaries for Sustainability” (EoS), ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας, κ. Μιλτιάδης Μελισσάς, και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων, κ. Αλίκη Γαλιατσάτου, πραγματοποίησαν υπηρεσιακή μετακίνηση στην Πορτογαλία (Μπαρέιρο / Λισαβόνα) κατά το διάστημα 27-28 Απριλίου 2026.
Σκοπός της διεθνούς συνάντησης, την οποία φιλοξένησε το σχολικό συγκρότημα Agrupamento de Escolas Augusto Cabrita, ήταν η παρουσίαση και η αξιολόγηση των μέχρι τώρα περιβαλλοντικών δράσεων της κοινοπραξίας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η ελληνική αποστολή συμμετείχε σε συσκέψεις εργασίας για την πορεία του έργου, σε βιωματικές περιβαλλοντικές δραστηριότητες (δενδροφύτευση) καθώς και σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Οικολογικό Καταφύγιο Arrábida, ενισχύοντας τους δεσμούς συνεργασίας για ένα βιώσιμο εκπαιδευτικό μέλλον.
Αργοστόλι 19 Μαΐου 2026
Ο ΔΔΕ Κεφαλληνίας
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ


![Φωτιά σε βανάκι στον περιφερειακό Αργοστολίου από ηλεκτρική βλάβη [εικόνες +βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/05/fotia-se-vanaki-ston-perifereiako-argostoliou-apo-ilektriki-vlavi-eikones-vinteo.jpg)
