Μόνο χθες η Κέρκυρα είχε 52 πτήσεις -Περισσότερες από όσες είχε η Κεφαλονιά το μισό Ιούνιο!
Η Κέρκυρα βάζει τα δυνατά της και φέρνει αποτελέσματα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα αφού το αεροδρόμιο της στις 19/06/202 υποδέχθηκε 52 πτήσεις από χώρες του εξωτερικού!
Οι υπεύθυνοι Τουρισμού στο γειτονικό μας νησί με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά τα καταφέρνουν αυτή τη δύσκολη χρονιά και έπεται η Ζάκυνθος η οποία έχει και αυτή δεκάδες αφίξεις.
Στην Κεφαλονιά η κατρακύλα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αλλά κανένας από τους υπεύθυνους δεν δείχνει να ασχολείται.
Σε μία ημέρα η Κέρκυρα έχει πολύ περισσότερες αφίξεις από ότι έχει το νησί μας τον μισό Ιούνιο!
Η Τουριστική προώθηση της Κεφαλονιάς όπως φαίνεται θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή σε όλο το Πανελλήνιο και κανείς πλέον δεν γνωρίζει το μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει!


![Από το Ληξούρι στα έδρανα της Βουλής –Ο Παναγής Καππάτος υποδέχθηκε το 1ο Δημοτικό [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/apo-to-lixouri-sta-edrana-tis-voulis-o-panagis-kappatos-ypodechthike-to-1o-dimotiko-eikones.jpg)