skip to Main Content
1

“Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω”! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη! Μιλά για συμβόλαιο θανάτου ο δράστης!

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη. Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αποκάλυψε πως ο δράστης φέρνει τα… πάνω – κάτω σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα! Η Δώρα Ζέμπερη τελικά δολοφονήθηκε κατόπιν… εντολής;

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το χαρακτηριστικό βίντεο

Δώρα Ζέμπερη: Συγκλονιστική τροπή για την στυγερή δολοφονία

Ουσιαστικά ο καθ ομολογίαν δράστης υποστηρίζει πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη κατ’ εντολή! Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε, μιλά και για… ποσά, αφού τονίζει πως «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Υπάρχει, μάλιστα, μια πτυχή που έχει την δική της σημασία. Κι αυτή είναι η εργασία της 32χρονης. Όπως είναι γνωστό, η Δώρα Ζέμπερη ήταν εφοριακός και ο Α. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της, αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

«Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της», φέρεται ακόμη να υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης σε άλλο σημείο του υπομνήματος.

«Δεν ξέρω αν αυτά που υποστηρίζει ισχύουν«, τόνισε ο δικηγόρος. Ο οποίος αποκάλυψε μια ακόμη σημαντική πτυχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης «αυτοί», εννοώντας φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς, του έδωσαν εντολή να πουλήσει το κινητό της αμέσως για ανταλλακτικά. Το οποίο να υπενθυμίσουμε πως τελικά πούλησε σε κατάστημα στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

«Μου έδιναν εντολές» λέει ο άνθρωπος που δολοφόνησε άγρια την Δώρα Ζέμπερη!

Δώρα Ζέμπερη

Ο Α. Λύτρας, μεταφέροντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης, τόνισε: «Λέει ότι οι ίδιοι τον παρακολουθούσαν. Λέει επίσης ότι φοβάται για την ζωή του από αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή. Αναφέρει σε ποιο σημείο έκαψε την τσάντα. Αναφέρει ότι αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικά το αφεντικό… Κι αφήνει και κάποιο υπονοούμενο που δεν θα ήθελα να πω παραπάνω λεπτομέρειες επειδή η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, αλλά αναφέρει ότι τον συναντούσε στην Λουκάρεως, στο Εφετείο και στην Ευελπίδων. Ότι έπαιρνε εντολές από αυτούς για το τι πρόκειται να κάνει, οι οποίοι τον προμήθευαν ναρκωτικά συγκεκριμένα«.

Γιατί μίλησε… τώρα

Σε ερώτηση για το αν ο δράστης εξηγεί το γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονμης εφοριακού απαντά: «Ναι, εξηγεί. Λέει ότι φοβόταν, όπως ακόμα φοβάται, και με αυτό το έγγραφο ουσιαστικά ζητάει προστασία εκεί που βρίσκεται, δηλαδή στις φυλακές και αναφέρει ότι φοβάται μην τον σκοτώσουν«.

Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον δολοφόνο της 32χρονης Δώρας! Βίντεο ντοκουμέντο

«Η πρώτη του γραμμή», συνεχίζει ο κ. Λύτρας, «είναι ότι το πρόβλημα είναι -γράφει επί λέξει- «να ζήσω μέχρι το δικαστήριο». Αναφέρει επίσης ότι θα πει τα ονόματα τα οποία λέει ότι γνωρίζει, απλά το μόνο του μέλημα αυτή τη στιγμή, όπως λέει ο ίδιος βέβαια, είναι να ζήσει μέχρι το δικαστήριο γιατί φοβάται για τη ζωή του. Γράφει δε, μετά από αυτό το πολυσέλιδο υπόμνημά του, τον κάλεσε ο ανακριτής. Ο ανακριτής τον κάλεσε στις 22/12/2017 να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Στην συμπληρωματική του κατάθεση αναφέρει ουσιαστικά τα ίδια πράγματα. Επιμένει να μη λέει ονόματα«.

Ο παράγοντας «επάγγελμα»

Τέλος, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη υπογραμμίζει: «Καταθέτει στον ανακριτή ότι είχα καταλάβει κι εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και δημιουργούσε προβλήματα σε κάποιους. Είναι πράγματα τα οποία τα είχε πει κι ο πατέρας από την πρώτη στιγμή, ότι του τα είχε εκμυστηρευτεί η κόρη του«.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

newsit.gr
Back To Top