skip to Main Content
Μουσική πανδαισία με μελωδίες από τρεις Χορωδίες…..

Μουσική πανδαισία με μελωδίες από τρεις Χορωδίες…..

Υπέροχη Χορωδιακή βραδιά με τρεις χορωδίες στον αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ. Η καλοκαιρινή συναυλία όλων των τμημάτων της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου μετά από δυο χρόνια ήταν μια σημαντική παρουσία.

Πάνω από 80 μουσικούς, χορωδούς, μαέστρους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες, μέλη των μαντολινάτων και των χορωδιών μας, παρουσίασαν όμορφα διαλεγμένα προγράμματα τραγουδιών, που δουλεύουν αυτό το διάστημα παρά τις δυσκολίες της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παιδική μαντολινάτα, υπό την διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου,  παρουσίασε κλασσικά και σύγχρονα ορχηστρικά κομμάτια, πολλά σε διασκευές του μαέστρου,   και φυσικά ένα ποτ-πουρί με Κεφαλονίτικες καντάδες.

Η γυναικεία χορωδία, υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου, παρουσίασε σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια γνωστών συνθετών, αλλά και Κεφαλονίτικα αγαπημένα τραγούδια .

Η ανδρική χορωδία με την μαντολινάτα της, παρουσίασε  ένα πρόγραμμα από σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια και πολλά Κεφαλονίτικα .

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Βουλευτής κ. Παν. Καππάτος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής. Έκπληξη η απουσία του Δήμου.

































































 

Πηγή

Back To Top