skip to Main Content
Daf

My Island is better than yours

Aυτό είναι το hashtag που χρησιμοποιώ κάθε φορά που επισκέπτομαι το νησί μου, την Κεφαλονιά, όπως είδατε και φέτος( για όσους με ακολουθούν στο instagram) δεν έλειπε από καμία φωτογραφία που ανέβαζα κατά την διάρκεια του βρισκόμουν εκεί. Είστε έτοιμοι να μάθετε τις αγαπημένες μου παραλίες από το νησί μου, αλλά και αυτές που σίγουρα αξίζει να πας και να φωτογραφίσεις αν επιλέξεις την Κεφαλονιά για διακοπές.11911555_10154730566786959_936532141_n (1)

1.Μακρύς Γιαλός:
Πρόκειται για μια παραλία μεγάλη σε έκταση κοντά στο Αργοστόλι, αμμώδης, χωρίς βότσαλα ή βράχια, και με πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα δεις τις 50 αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου και ίσως τα πιο φωτογενή νερά σε όλο το νησί!!

myrtos

2.Μύρτος:

΄Οταν αναφέρω πως είμαι από την Κεφαλονιά όλοι αμέσως με ρωτούν για αυτή την παραλία, έτσι δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στην λίστα με τις δικές μου αγαπημένες παραλίες, όχι μόνο της Κεφαλονιάς αλλά και του κόσμου. Οι λόγοι,αρχικά η  θέα από ψηλά είναι απλά καταπληκτική.Τα γαλαζοπράσινα νερά του, με ή χωρίς κύμα θα κάνουν το μπάνιο σου αξέχαστο. Τέλος,μην φύγεις αν πρώτα δεν έχεις βγάλει τουλάχιστον 5-6 φωτογραφίες και επίσης χωρίς να δεις το ηλιοβασίλεμα. Τrust me! (είναι μια απίστευτη εμπειρία το ηλιοβασίλεμα εκεί που αξίζει να την ζήσεις)

antisamos

3.Παραλία της Αντίσαμου

Αν έχεις δει την ταινία “Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλλι”, σίγουρα τότε πρέπει να πας και στην συγκεκριμένη παραλία, καθώς ήταν αυτή όπου συνάρπασε τους θεατές της ταινίας. Η συγκεκριμένη παραλία συνδυάζει με ένα παράξενο τρόπο όλες τις αποχρώσεις του μπλε  και του πράσινου, επίσης έχει βότσαλα κάτι που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες παραλίες του νησιού.

xi

  1. Παραλία Ξι

Eίχα αρκετά χρόνια να επισκεφτώ την συγκεκριμένη παραλία, αλλά φέτος τα κατάφερα! Ο λόγος, είναι το ξεχωριστό κοκκινοκεραμιδί χρώμα της άμμου και αυτός είναι και ο λόγος που την κάνει τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες παραλίες. Λόγω της αργιλώδης σύνθεσή της, μπορεί κανείς να απολαύσει μια φυσική και δωρεάν θεραπεία spa, μιας και η άμμος αυτή βοηθάει στον καθαρισμό και την σύσφιξη του δέρματος. Τέλειο?

11870763_999688940062206_6444418123785596370_n

5.Έμπλυση

Η συγκεκριμένη παραλίαείναι βοτσαλωτή, ο βυθός της είναι αμμώδης και χαρίζει στα νερά ένα γαλαζοπράσινο χρώμα, που αντικατοπτρίζει την φύση γύρω. Βράχια με επίπεδη σχεδόν επιφάνεια, που μοιάζουν με λίθινες πλάκες βρίσκονται στα πλάγια της και σας δίνουν τη δυνατότητα να απλώσετε και εκεί την πετσέτα και τα πράγματα σας και να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας.

http://life-report.gr/

Back To Top