skip to Main Content
Νίκος Βαλλιανάτος: “Γιατί έβαλα τελευταίο το θέμα της παραλίας στο Κορώνι” Τι λέει για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ και τις καταγγελίες Ανουσάκη (ηχητικό)

Νίκος Βαλλιανάτος: “Γιατί έβαλα τελευταίο το θέμα της παραλίας στο Κορώνι”-Τι λέει για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ και τις καταγγελίες Ανουσάκη (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νίκος Βαλλιανάτος που απάντησε στην κριτική που δέχτηκε γιατί έβαλε τελευταίο στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το θέμα που έθεσαν 12 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για την πρόσβαση στην παραλία Κορώνι:

“Το έβαλα τελευταίο για να υπάρχει άπλετος χρόνος για συζήτηση ενώ όλα τα θέματα που είναι πριν από αυτό είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και θα συζητηθούν πολύ γρήγορα. Επίσης όταν εστάλη η αίτηση από την αντιπολίτευση, είχε ήδη προγραμματιστεί η συνεδρίαση”.

Για την ουσία του θέματος είπε ότι “έγινε δικαστήριο το προηγούμενο διάστημα και περιμένουμε την απόφαση για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας”. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου “τότε τι θα συζητήσετε;” απάντησε “δεν ξέρω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά όταν ο ιδιώτης κέρδιζε στα δικαστήρια την γη κανείς τότε δεν παρουσιάστηκε.

Πλέον με τελεσίδικη απόφαση είναι δική του η γη. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο με την βία. Προσπαθούμε με άλλους τρόπους να πετύχουμε την πρόσβαση στην παραλία. Καταλαβαίνω ότι η αντιπολίτευση θα φέρει και 10 ανθρώπους να φωνάζουν. Όταν έπρεπε να φωνάξουν δεν φώναξε κανείς”

Για το άλλο θέμα των χρεών της ΔΕΥΑΚ και όσα κατήγγειλε ο Νίκος Ανουσάκης, αφού τα χαρακτήρισε “παλαβομάρες” είπε: “Ο Νίκος Ανουσάκης ήταν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Άρα πρέπει να ξέρει. Άρα να βγει να πει ποιοί είναι. Αν ξέρει. Εγώ έχω πει πάντως ότι είναι ντροπή στην πολιτική να ασχολείσαι με την οικογένεια και τη δουλειά του άλλου. Έχουμε πάρει απόφαση όπου το χρέος είναι πάνω από 3.000 ευρώ και δεν γίνεται διακανονισμός, θα κόβεται το νερό”

Ακούστε όσα είπε ο Πρόεδρος του Δ/Σ 

Πηγή

Back To Top