Ο ¨Άλλος Ποριώτης¨ απαντά σε τοπικό site που στηρίζει τον Μιχαλάτο για τον βιολογικό Σκάλας και Πόρου
Σε τοπικό site που προωθεί το Μιχαλάτο, αρθρογράφος με ψευδώνυμο ο Ποριώτης εγκαλεί τον Παρίση γιατί δεν λειτούργησε ο βιολογικός καθαρισμός της Σκάλας καθώς και η αποχέτευση Πόρου από το 2010 έως σήμερα.
Εγώ λοιπόν ο ¨Άλλος Ποριώτης ¨ σας πληροφορώ τα εξής:
- Ο βιολογικός της Σκάλας εργάζεται από τις 31/3 και γίνονται συνεχώς σύνδεσεις κατοικιών και καταστημάτων.
- Δέχεται επίσης όλα τα βυτία της περιοχής.
- Αιτία που άργησε αυτά τα χρόνια η ολοκλήρωση της αποχέτευσης, είναι η προσφυγή στα δικαστήρια πολίτη του Αργοστολιού που έχει ακίνητο στον Πόρο, εναντίον της κατασκευής αντλιοστασίου κοντά στην περιουσία του όπως προέβλεπε η μελέτη. Το συμβούλιο της επικρατείας μετά από χρόνια εξέδωσε απόφαση πέρυσι. Από ότι γνωρίζω ο πολίτης αυτός είναι υποψήφιος σήμερα με το Μιχαλάτο. Άρα γιατί ο δήθεν Ποριώτης ρωτά τον Παρίση για την καθυστέρηση και όχι τον υποψήφιο του Μιχαλάτου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την καθυστέρηση του έργου, κάτι το οποίο γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία!
Ας μην μιλούν λοιπόν οι Μιχαλαταίοι για σκηνή στο σπίτι του κρεμασμένου.
Ο άλλος Ποριώτης


![Μαζικός καθαρισμός στον Κούταβο –Μήνυμα ευθύνης από τους εθελοντές [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/04/mazikos-katharismos-ston-koutavo-minyma-efthynis-apo-tous-ethelontes-eikones.jpg)
