skip to Main Content
Ο 29ος Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου μόλις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Ο 29ος Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου μόλις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, πλήθος θεατών και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή ο 29ος Αγώνας Δρόμου Σκάλας Πόρου “Τηλεμάχειος!”

Τις αθλητικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν από τους επισήμους ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της Σκάλας Γεώργιος Τραυλός, ο Τοπικός Σύμβουλος Πόρου Διονύσης Κρητικός και ο Δημοσιογράφος του Inkefalonia.gr Γιώργος Χαλαβαζής μεταξύ των άλλων οι οποίοι και παρέδωσαν στους μικρούς και μεγάλους αθλητές στον τερματισμό στην πλατεία του Πόρου τα μετάλλια τους!

Στον τερματισμό έφτασε πρώτος ανάμεσα στους άνδρες ο Μπατάλης Ευάγγελος, 2ος ο Κωνσταντάτος Αναστάσιος και 3ος ο Σταματελάτος Δημήτριος! Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Αρμίτα Xάσκο, 2η η Σαμόλη Ευαγγελία και 3η η Δερέ Γερασιμούλα!

Την παρουσίαση έκανε η γνωστή Δημοσιογράφος και αθλήτρια Βάνια Σαμόλη! Από τις πολλές όμορφες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν ο Δημοσιογράφος Γιώργος Χαλαβαζής ζητήθηκε να παρουσιάσει μετάλλια τους νικητές οπότε χρέη φωτογράφου εκτέλεσε με επιτυχία ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός!

Σπύρος Καγκάδης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226124233749651&id=1152243956



































































Πηγή

Back To Top