skip to Main Content

Ο Ηλίας Μπεριάτος κατεβαίνει για δήμαρχος Αργοστολίου! «Νέο Αργοστόλι» με ευρωπαϊκή αύρα!

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος*

 

  

Bολιδοσκοπήσεις και «πιέσεις» από  τοπικούς παράγοντες του παραδοσιακού δημοκρατικού χώρου, αλλά και της τοπικής ευρύτερης  αριστεράς, δέχεται τον   τελευταίο καιρό προκειμένου να κατέβει για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου ο  τ. βουλευτής, νομάρχης, Γ.Γ. υπουργείων κ.λπ. καθηγητής  Χωροταξίας συμπατριώτης μας Ηλίας Μπεριάτος!

Όπως έλεγε πρόσφατα  στη πιάτσα στενός συνεργάτης του, ο κ. Μπεριάτος  είδε με θετικό τρόπο  τις προτάσεις αυτές, αφού η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την Κεφαλονιά είναι «πάνω απ’ όλα»,
και γι’ αυτό  το λόγο παράτεινε τις διακοπές του στη Κεφαλονιά  πέραν του Αυγούστου,  προκειμένου να έχει τον απαραίτητο χρόνο για «ανταλλαγή απόψεων» κ.λπ. κ.λπ.  ως προς το θέμα της καθόδου του ως υποψήφιου δημάρχου Αργοστολίου.

Ο κ. Μπεριάτος κατέστησε σαφές  ότι σε περίπτωση  που αποφασίσει να κατέβει για δήμαρχος , θα προωθήσει με τους συνεργάτες του  ένα ρηξικέλευθο  Πρόγραμμα, δηλαδή Πρόγραμμα   με τομές και ρήξεις (Αγορά, Κυκλοφοριακό, χώροι πάρκινγκ,  πεζοδρόμηση, νέο εμπορικό λιμάνι  κ.ο.κ.),   με στόχο ένα «Νέο Αργοστόλι» με ευρωπαϊκή αύρα!

 

* Ο Νικος Παπαδάτος είναι συνταξιούχος τραπεζικός – οικονομολόγος

Πηγή

Back To Top