skip to Main Content

“Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος υποψήφιος που …..

….μπορεί να δώσει προοπτική και να διασφαλίσει την ενότητα στην παράταξη μας”

Οι σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας είναι πάρα πολλές κυρίως όμως οικονομικές, κοινωνικές, αξιακές, και εθνικές!

Υπάρχει η ανάγκη για ένα νέο σοβαρό πολιτικό μοντέλο διακυβέρνησης το όποιο να εκφράζει και να δίνει προοπτική στον λαό και ιδιαιτέρως στους νέους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της χώρας μας!

Ο δημόσιος πολιτικός διάλογος θα πρέπει να βασίζεται πάνω σε κατάθεση προτάσεων και ιδεών προς όφελος της κοινωνίας και επ’ουδενί να τορπιλίζεται η πολιτική ζωή με αστείες και παλαιοκομματικές αντιπαραθέσεις!Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι μιας πολύ κρίσιμης δεκαετίας για την χώρα μας αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο!

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και την ζούμε ! Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις που έπρεπε να είχαν παρθεί χθες για να σώσουμε ότι μπορούμε ακόμα!Η αξιοποίηση του ταμείου ανάκαμψης θα πρέπει να γίνει με όρους διαφάνειας και στοχευμένες παρεμβάσεις διότι αποτελεί πολύ μεγάλη ευκαιρία για την πορεία της Ελλάδος του μέλλοντος!

Η χώρα μας έχει ανάγκη από μια σοβαρή κυβέρνηση όσο και αξιωματική αντιπολίτευση κάτι το οποίο δεν το βλέπουμε.! Τρανταχτό παράδειγμα η αντιμετώπιση της πανδημίας από την Νέα δημοκρατία και τον Σύριζα Φωτεινή εξαίρεση μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα της στείρας αντιπαραθέσεις αποτέλεσε η εκλιπούσα Πρόεδρος Φώφη Γεννήματα και το Κίνημα Αλλαγής που κατέθεσαν προτάσεις με επιχειρηματολογία

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής πιστεύω πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να δώσει προοπτική και να διασφαλίσει την ενότητα στην παράταξη μας και μπορεί ξαναφέρει πίσω τον πληγωμένο κόσμο της παράταξης και όχι τους τυχοδιώκτες επαγγελματίες πολιτικούς που για μια θέση βουλευτή και υπουργού μεταπήδησαν δεξιά και αριστερά!

Επιπλέον μπορεί να δώσει ελπίδα στον κόσμο που απογοητεύτηκε από παλιές πρακτικές του κινήματος , σε αυτούς που ζητούν όχι μόνο την ηλικιακή ανανέωση αλλά προπάντων την ανανέωση και αλλαγή ιδεών και ήθους!

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός, φύση, γρασίδι, λυκόφως και δέντρο

μέλος της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Χρήστος Θεοδωρακάτος

Πηγή

Back To Top