skip to Main Content
Σοφία Γαρμπή2

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, έχει παραπεμφθεί για κακουργηματική πράξη για “μαύρη τρύπα” ύψους 6.081.699,69 ευρώ στη Λειβαθώ… και επιτίθεται στη Σοφία Γαρμπή!

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, το Σεπτέμβριο είναι κατηγορούμενος για κακούργημα εις βάρος του Δημοσίου από τη διαχείρηση του πρώην Δήμου Λειβαθούς, ύψους 6.081.699,69€  και συγκεκριμένα:

Το Συμβούλιο Εφετών Πάτρας σε ότι αφορά τον Θεόφιλο Μιχαλάτο:

«Συνολικά δε ελάττωσε εν γνώσει του την περιουσία του ανωτέρω Δήμου προκειμένου  να ωφεληθούν τρίτα (φυσικά και νομικά) πρόσωπα, τα οποία ήταν αποδέκτες των ανωτέρω ειδικότερα εκτιθέμενων ποσών, κατά ποσόν 6.081.699,69 ευρώ.

Ο κ. Μιχαλάτος βέβαια δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί του με αυτές τις πολύ βαριές κατηγορίες και μάλιστα σήμερα ειρωνεύεται την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σοφία Γαρμπή από τα site ιδιοκτησίας του, λέγοντας ότι κινδυνεύει να μην εκλεγεί σε αυτές τις εκλογές!

Η Σοφία Γαρμπή, όμως, σε αντίθεςη με τα έργα και ημέρες Μιχαλάτου, ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ 11.721.726€. 

Η, κατά γενική ομολογία, άξια και ηθική Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, μείωσε το χρέος και έβαλε σε τάξη όλα τα οικονομικά του Δήμου. 

Χωρίς επικοινωνιακές ανησυχίες και πυροτεχνήματα, η κ. Γαρμπή, δούλεψε εντατικά όλα αυτά τα χρόνια και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, αφού παραδίδει σήμερα ένα Δήμο με πολύ λιγότερα χρέη!

Βέβαια αυτά για τον κ. Μιχαλάτο είναι ψιλά γράμματα. Αρκεί να της κάνει κριτική και επίθεση για προεκλογικούς λόγους.

Τα 6.081.699,69€ δεν είναι ψιλά γράμματα όμως για τη δικαιοσύνη, η οποία έχει ραντεβού με τον κ. Μιχαλάτο σε λίγους μήνες, ενώ η Σοφία Γαρμπή θα είναι για πάντα υπερήφανη γιατί νοικοκύρεψε έναν καταχρεωμένο Δήμο από τα έργα και ημέρες Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Back To Top