skip to Main Content
«Οι πολιτικοί γέροντες» του Μιχαλάτου

«Οι πολιτικοί γέροντες» του Μιχαλάτου

Θ. Μιχαλάτος

Γράφει ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ


Δεν αποτελεί νέα τακτική των πολιτικών η υποσχεσιολογία και η παροχολογία. Είναι σίγουρα όμως παρωχημένη και εύκολα διακριτή και κατακριτέα από το εκλογικό σώμα.

Η Δημοτική Παράταξη του Θεόφιλου παράταξη Μιχαλάτου, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργαζόμενων δημοτικών συμβούλων από άλλες Παρατάξεις, παρόλο που ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της είναι περί τα 60 έτη, φαίνεται πολύ γερασμένη!

Η πολιτική της παραπέμπει σε δεκαετίες παλαιότερες και άλλου πολιτικού ήθους και πολιτισμού. Αυτές οι πρακτικές μάλιστα, ενέπνευσαν πολλούς συγγραφείς! Μόνο λοιπόν «ποτάμι» δεν υποσχέθηκαν να φέρουν στο Αργοστόλι.

Ακόμη οι Αργοστολιώτες δεν μπορούν να εντοπίσουν το πολυμελετημένο πάρκιγκ. Ακόμα οι Λαϊκές Κατοικίες προσμένουν να πιουν νερό από τις βρύσες τους. Όσο για το μεγάλο σύγχρονο σχολικό και πολιτιστικό συγκρότημα στην περιοχή Ξενία, μάλλον ήταν μια ακόμη ουτοπική μελέτη του Α/δημάρχου Δ. Μινέτου.

Μην ξεχάσουμε και τον ιστορικό Θαλασσόμυλο, ο οποίος πια αποτελεί πια πολιτιστικό στοιχείο street art, ή το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Δαυγάτων, που μάλλον αποτελεί πλέον παρελθόν!

Μια μικρή βόλτα στο Αργοστόλι και πέριξ αυτού, είναι η διάψευση των προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων του Δημάρχου!

Κάποιος λοιπόν ας τον ενημερώσει, πως ο βασικότερος λόγος της εκλογικής του νίκης, ήταν η απογοήτευση από την προηγούμενη δημοτική αρχή , που αφορούσε κυρίως την ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη.

Η εκλογή του υπήρξε λύση ανάγκης και μόνο!

Μην αυταπατάται ότι αποτελεί ξεχωριστό πολιτικό κεφαλαίο του τόπου!

Η μετάθεση ευθυνών, τα μικρονοϊκά τεχνάσματα και τα φτηνά κόλπα δεν ξεγελούν για την ποιότητα του ανύπαρκτου έργου του ανδρός.

Διότι ως γνωστόν «αρχή άνδρα δείκνυσι»!

Πηγή

Back To Top