skip to Main Content
Ωράρια εξόντωσης και δουλειά τις Κυριακές

Ωράρια εξόντωσης και δουλειά τις Κυριακές

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και πορεία για το αντεργατικό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.  Κύριος ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΚΚΙ Γιώργος Γαβρίλης.

Λάστιχο ωράρια – Λάστιχο ζωή – Οργανώσου τώρα για την ανατροπή Αυτοί που διέλυσαν κάθε ελεγκτικό μηχανισμό που υπήρχε υπέρ του εργαζόμενου και άφησαν τους εργαζόμενους έρμαιο της εργοδοσίας ακόμη και μέσα στην πανδημία, μιλάνε για νομοσχέδιο “προστασίας της εργασίας”. Φτάνουν στο σημείο να μετατρέψουν την Επιθεώρηση Εργασίας σε ΜΚΟ και βάζουν επικεφαλής της τον διαβόητο Σκέρτσο, πρώην διευθυντή του Συνδέσμου των Βιομηχάνων! Ο υπουργός Χατζηδάκης γίνεται ο μεγαλύτερος σφαγέας των εργαζομένων και Μέγας Προστάτης της Εργοδοσίας.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου πρέπει να δοθεί αποφασιστική απάντηση. Τώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να μας πάει 100 χρόνια πίσω. Τη στιγμή που βιομήχανοι, μεγαλέμποροι και τραπεζίτες αυξάνουν τα κέρδη τους μέρα με τη μέρα, θέλουν εμείς να βυθιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια. Να δουλεύουμε περισσότερο και να πληρωνόμαστε λιγότερο!











































Πηγή

Back To Top