skip to Main Content
Π

Π.Καππάτος: Η Διεθνής διάκριση της κας Λιοσάτου τιμά όλους μας

Π.Καππάτος: Η Διεθνής διάκριση της κας Λιοσάτου τιμά όλους μας

Θερμά συγχαρητήρια στην κυρία Αναστασία Λιοσάτου, Προϊσταμένη του Νεφρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, για τη σπουδαία της διάκριση στο 53ο Διεθνές Συνέδριο της EDTNA/ERCA, όπου απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Εργασίας και εξελέγη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νοσηλευτών Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης.

Η διάκριση αυτή αποτελεί προσωπική της επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ταυτόχρονα έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στο Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αργοστολίου, όπου η ίδια προΐσταται.

Η επιτυχία αυτή τιμά το Νοσοκομείο μας και τα νησιά μας, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Αντανακλά το ανθρώπινο πρόσωπο της νοσηλευτικής, την καθημερινή προσπάθεια, την αφοσίωση και την ευαισθησία με την οποία η κυρία Λιοσάτου υπηρετεί τους ασθενείς και το λειτούργημά της.

Η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίζει και να στηρίζει ανθρώπους που με το έργο και το ήθος τους ανυψώνουν τη δημόσια υγεία και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους.

Της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια, υγεία και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Πηγή

Back To Top