skip to Main Content
Παγωτό πορτοκάλι

Παγωτό πορτοκάλι

  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα από το πορτοκάλι, τον χυμό πορτοκαλιού, το εκχύλισμα βανίλιας, την στέβια και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  • Προσθέτουμε τον κουρκουμά και το αλάτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμα 2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το μείγμα μας στον κάδο της παγωτομηχανής μας και χτυπάμε μέχρι να πάρει υφή παγωτού.
  • Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και την σοκολάτα και ανακατεύουμε.
  • Διατηρούμε στην κατάψυξη αφού πρώτα βάλουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο.
  • Σερβίρουμε με φέτες πορτοκαλιού.

Πηγή: akispetretzikis.com

Πηγή

Back To Top