Παιδικό πάρτυ και πολλές υπέροχες εκπλήξεις στην πλατεία Καμπάνας από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο
Λίγες ώρες απομένουν για την αλλαγή του χρόνου και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης είχε ετοιμάσει παιδικό πάρτι με πολλές υπέροχες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Καμπάνας.
Εκεί σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Palmos 98,3 fm και με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, o Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Σπύρος Λουκάκης και ο Ταμίας Μενέλαος Τουμαζάτος που επιμελήθηκαν την όλη εκδήλωση, πρόσφερε ατέλειωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού στα μικρά παιδιά, αναψυκτικά και γλυκά για όλους δωρεάν. Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Μιχάλης Μαρκάτος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά στέλνει τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά.
Από την όμορφη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω στο έλκυθρό του κάτι που τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον των παιδιών που έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν το δώρο τους για τη νέα χρονιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κέρασαν τα μαγαζιά και τον κόσμο της πλατείας Καμπάνας γλυκά για το καλό της νέας χρονιάς.
Μουσική συντροφιά κράτησε στον κόσμο ο DJ Κλωνής με χριστουγεννιάτικες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ενώ τα παιδιά έκαναν face painting και έπαιξαν στις τσουλήθρες και στο κάστρο που είναι προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.
Αύριο το μεσημέρι στην πλατεία Καμπάνας ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει ξανά μικρούς και μεγάλους για να μοιράσει δώρα και χαρά.









































