Περιήγηση στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς και στα γειτονικά ερειπωμένα μοναστήρια

Περιήγηση στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς και στα γειτονικά ερειπωμένα μοναστήρια
Ο Πολιτιστικός, Ιστορικός, Λαογραφικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο «Κάστρο Αγ. Γεωργίου» κοινότητας Κάστρου, Μαζαρακάτων, Τραυλιάτων, Περατάτων, διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 περιήγηση στην Ι.Μ. Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς , στην Αγία Αικατερίνη και στα ερειπωμένα παλιά μοναστήρια του Αγ. Νικολάου και Παμμεγγίστων Ταξιαρχών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Η περιήγηση αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την ιστορία των μοναστηριών, που θα μας αναλύσει ο διευθυντής του Εκκλησιαστικού και Βυζαντινού μουσείου Ι.Μ. Αγ. Ανδρέα κ. Κώστας Στάβερης.
Συνάντηση στην Ι.Μ. Αγ. Ανδρέα στις 11 το πρωί.
Σας περιμένουμε


![Με επτά μεγάλους τελικούς ολοκληρώνεται σήμερα το ITF World Masters MT100 Kefalonia [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/07/me-epta-megalous-telikous-oloklironetai-simera-to-itf-world-masters-mt100-kefalonia-eikones.jpg)
