“ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ” ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΟΥΡΗ: “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ”!
Τα χρέη που κληρονόμησε από τις πρώην Πολιτιστικές Επιχειρήσεις η ΚΕΔΗΚΕ, συζητήθηκαν με τον κο Άγγελο Κωνσταντάκη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ¨Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τετάρτη 28-3-2018.
Σε παλαιότερη εκπομπή ο κος Σαμούρης είχε προκαλέσει τον κο Κωνσταντάκη, πως αν έχει αποδείξεις ότι κοβόντουσαν τιμιλόγια χωρίς αναθέσεις παλαιότερα, να παεί στον εισαγγελέα. Η απάντηση του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ ήταν ξεκάθαρη πάνω σε αυτό το θέμα, επισημαίνοντας πως, οι επαγγελματίες πηγαίνουν στον εισαγγελέα και στα δηκαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τους. Ανέφερε και το γεγονός πως τους έχουν κοινοποιηθεί 80 αγωγές και πως ο Δήμος προσπαθεί να αποπληρώσει 530.000 ευρώ. Τόνισε μάλιστα, πως ο κος Σαμούρης ήταν ανακριβής σχετικά με τα χρέη και τα ποσά.
Τέλος έκανε λόγο και για τα χρέη που παρέλαβε ο Δήμος τα οποία άγγιζαν τα 43 εκατ. και κάταφερε η Δημοτική αρχή να μειώσει το ποσό και να το κάνει 10 εκατ.
Αττική Οδός: Οδηγός πήγαινε με όπισθεν 1,5 χλμ. στη ΛΕΑ – Άρση άδειας και πρόστιμο 1.225 ευρώ
Αττική Οδός: Οδηγός πήγαινε με όπισθεν 1,5 χλμ. στη ΛΕΑ – Άρση άδειας και πρόστιμο…
Ν. Βαλλιανάτος: «Καμία άλλη Δημ. Αρχή δεν έχει υλοποιήσει τόσα έργα στο Αργοστόλι όσο η Δημ. Αρχή Μιχαλάτου»
Ν. Βαλλιανάτος: «Καμία άλλη Δημ. Αρχή δεν έχει υλοποιήσει τόσα έργα στο Αργοστόλι όσο η…
