skip to Main Content
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΙΩΝ;»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΙΩΝ;»

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ημερίδα με θέμα «Κράτος Δικαίου ή Κράτος Αδικιών;», στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου. Μετά από ένα σύντομο εισαγωγικό από τον Πέτρο Πετράτο, πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου, μίλησαν: Σταύρος Αντύπας «Κράτος Δικαίου και Σύνταγμα: αποδείξεις μιας στοχευμένης διολίσθησης», Γεράσιμος Γαβριελάτος: «Ποινικό Δίκαιο και περί δικαίου αίσθημα», Λευτέρης Κρητικός: «Ιδιωτικό χρέος – Κόκκινα δάνεια» και Γιάννης Λυκούδης «Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η εκτός σχεδίου δόμηση». Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και παρεμβάσεις των παρευρισκομένων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ 12, 13 ΚΑΙ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Στις 12, 13 και 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί, σε συνδιοργάνωση με την ΠΙΝ-Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου Ληξουρίου το Επιστημονικό Συνέδριο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης με θέμα «Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: παρελθόν – παρόν – μέλλον» με τη συμμετοχή 43 επιστημόνων-ερευνητών.

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό στους συμπολίτες μας, τους οποίους καλούμε να το παρακολουθήσουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Θερμά ευχαριστούμε τον κ. Μεμάγγελο Μαγδαληνό, που άμεσα έσπευσε να μας βοηθήσει με το καλαθοφόρο ανυψωτικό του μηχάνημα.

                                                               ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                          ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Πηγή

Back To Top