skip to Main Content
1

Πρόεδρος ομάδας την …«έπεσε» σε διαιτητή και του έστησε ενέδρα με λοστούς!

Διαιτητής κατήγγειλε επίθεση του προέδρου του Τάλω Γαράζου στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα με την ΑΟ Επισκοπής 2010, καθώς και ενέδρα έξω από το γήπεδο με λοστούς σε αυτόν και στους βοηθούς του κι όλα αυτά σε αγώνα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου!

Πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλει ο Νίκος Σαρής, διαιτητής του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων για την Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο οποίος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα, ο Κωνσταντίνος Ρόζης, πρόεδρος του Τάλω Γαράζου, επιτέθηκε στον διαιτητή στα αποδυτήρια του γηπέδου, ρίχνοντάς τον κάτω και τραυματίζοντάς τον. Ο διαιτητής δεν ήταν σε θέση να διευθύνει τον αγώνα, ο οποίος και αναβλήθηκε.

Το τριτοκοσμικό συμβάν πάντως δεν σταμάτησε εκεί, αφού, όπως καταγγέλει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ο πρόεδρος της ομάδας έστησε ενέδρα έξω από το γήπεδο στον Ν. Σαρή και στους βοηθούς του, κρατώντας λοστούς και απειλώντας σοβαρά τη σωματική τους ακεραιότητα!
Αναλυτικά όσα έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 2.20 εισήλθε στα αποδυτήρια ο κ.Ρόζης, παράγοντας του Τάλως Γαράζου, με έσπρωξε, με έριξε κάτω και μου είπε “να φύγεις από εδώ, έχω πάρει τηλέφωνο τον Δασκαλόμαρκο να μην ξαναέρθεις στον Γαράζο”. Όταν σηκώθηκα με έσπρωξε με τις γροθιές του στο στήθος μου και μου είπε: “Κανόνισε να μας παίξεις καλά σήμερα, γιατί δεν θα φύγεις από εδώ”. Στο περιστατικό ήταν παρόντες οι βοηθοί μου, ο παρατηρητής διαιτησίας, καθώς και ο γιατρός αγώνα κι ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου, οι οποιοι και με βοήθησαν. Αφού σηκώθηκα είχα πόνο στη μέση από το ξαφνικό πέσιμο στο πάτωμα, καθώς τα πλακάκια ήταν βρεγμένα και δεν μπόρεσα να ελέγξω την πτώση μου. Με τον πόνο αυτό δεν ήμουν σε κατάσταση να διευθύνω το παιχνίδι. Αποχώρησα στις 3:15 αφού προηγουμένως ο κ.Ρόζης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου ήταν παρών από τη στιγμή που με έσπρωξε με τις γροθιές του».

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών, παίρνοντας θέση για το συμβάν:

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Γαράζου στο παιχνίδι «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» από τον Πρόεδρο της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και με ιδιαίτερη εγκληματική συνέχεια εκ μέρους του!!!

Η άνανδρη επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και η οργανωμένη ενέδρα με επιπλέον βία με λοστούς, που έστησε ο Πρόεδρος της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, λίγα χιλιόμετρα μετά την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο Γαράζου, αντιπροσωπεύει πλήρως την εγκληματική ενέργεια του Ρόζη Κωνσταντίνου με απώτερο στόχο να πλήξει σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά το Μέλος μας, έως και να κινδυνέψει πλήρως η σωματική του ακεραιότητα.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αλλεπάλληλες πράξεις βίας, γίνεται λόγος για Αξιωματούχους ή ποδοσφαιριστές ή οπαδούς με βίαιη διαγωγή, έλλειψη παιδείας, όπου προάγουν τη βία ως ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου,

καλούμε επιτέλους την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.
Η λύση από την πλευρά μας ως Σ.Δ.Π.Ρ. είναι απλά:

1. Άμεσα η διαβίβαση του Φύλλου Αγώνα «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.
2. Κανένα Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζεται στην ομάδα «Τάλως Γαράζου» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Back To Top