skip to Main Content

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπουλου: Οι αναρτήσεις του κ. Γαλιατσάτου με κακεντρέχεια και ανευθυνότητα απέναντι στον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων και το έργο του, απλώς τον γελοιοποιούν

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπουλου: Οι αναρτήσεις του κ. Γαλιατσάτου με κακεντρέχεια και ανευθυνότητα απέναντι στον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων και το έργο του, απλώς τον γελοιοποιούν

Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν πολιτική βούληση, καθαρές και αποφασιστικές πράξεις.

Αυτό αποδεικνύουν η Περιφερειακή Αρχή και ο ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων και για αυτό έχουμε και θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Αυτό είναι που δεν μπορεί να “υποφέρει” ο κ. Γαλιατσάτος.

Απέναντι στην απραξία των εποχών ΑΝΑΣΑ – ΣΥΡΙΖΑ απαντούμε με πολύ δουλειά και συστηματικά βήματα.
Εργαζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος, για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αξιοπρέπεια του τόπου μας. Αλλά αυτά είναι “ψιλά” γράμματα για εσάς κ. Γαλιατσάτο. Όσο και να προσπαθείτε να παρεμποδίσετε το έργο και τις διαδικασίες χωρίς ούτε καν να αντιλαμβάνεστε και να απολογείστε για τα αδιέξοδα που αφήσατε και τις τεράστιες προσπάθειες που πρέπει να γίνουν γρήγορα, δεν θα τα καταφέρετε. Απλώς γελοιοποιήστε, ως συνήθως.

Έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της προκλητικότητας ο επικεφαλής της “ΑΝ.Α.Σ.Α.”, κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, καθώς επιχειρεί να καλύψει τις δικές του τραγικές επιλογές, την αδιαφορία και την αμηχανία του, που κατέληξαν στην άκρως αποτυχημένη πολιτική, που ακολούθησε κατά την διάρκεια της 5ετούς θητείας του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Για μια ακόμα φορά επιδίδεται στο προσφιλές του σπορ της λασπολογίας, αερολογίας και κακεντρέχειας. Έχει περίτρανα αποδείξει οτι δεν ξέρει να κάνει τίποτε άλλο πέρα από ανυπόστατες καταγγελίες και να θεωρητικολογίες.

Ενοχλείται ο πρώην Περιφερειάρχης με το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή και ο ΦΟΔΣΑ αντιμετωπίζουν με ευθύνη απέναντι στους πολίτες την υπόθεση – πληγή της διαχείρισης απορριμμάτων και αξιοποιούν κάθε νόμιμη διαδικασία για να ξεπεραστούν τα κρίσιμα αδιέξοδα και να δρομολογηθεί απρόσκοπτα η σύγχρονη διαχείριση με βάση τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, και στόχο το όφελος των κατοίκων και της ανάπτυξης.

Πηγή

Back To Top