skip to Main Content
ΣΟΚ: Θα παρατείνουν τo Lockdown όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο

ΣΟΚ: Θα παρατείνουν τo lockdown όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο

ΣΟΚ: Θα παρατείνουν τo lockdown όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο - Σε κατάσταση πανικού λόγω των δημοσκοπήσεων

Σε κατάσταση πανικού λόγω των δημοσκοπήσεων

Νέα παράταση στο σκληρότερο lockdown όλης της Ευρώπης κι ένα από τα πέντε σκληρότερα στον κόσμο για μετά τις 15 Μαρτίου, ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Αντίθετα με τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι σε δύο εβδομάδες τελειώνουν τα lockdown, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυβερνητικοί ετοιμάζουν νέα παράταση στον εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους, μέχρις τις 29 Μαρτίου και μετά θα ακολουθήσει νέα παράταση των απαγορεύσεων!

Νιώθοντας την λαϊκή οργή και γνωρίζοντας ότι μόλις έρθουν οι πολίτες αντιμέτωποι με την οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα (10,6% η ύφεση στους εννέα μήνες των lockdown έναντι 23% στα δέκα χρόνια των Μνημονίων!), αλλά και την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος με την περίεργη άρνηση να προμηθευτούν το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο που έχουν προμηθευτεί τρεις χώρες της ΕΕ και συνολικά 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη, νιώθουν πλέον ότι «τίποτα δεν τους σώζει».

Οι (κανονικές) δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους δείχνουν ραγδαία υποχώρηση των ποσοστών της κυβέρνησης ακόμα και και κάτω από το 30%, ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε κριτική στο lockdown και την είσοδο στην Βουλή τουλάχιστον δύο κομμάτων δεξιά της ΝΔ!

Και αυτό έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση που βλέπει ότι το «βουνό» είναι ήδη μπροστά και τα χειρότερα έρχονται.

Τα 500άρικα, τελειώνουν στους άνεργους από τον Απρίλιο, η επιστρεπτέα προκαταβολή της 6ης δόσης στις επιχειρήσεις είναι ανέκδοτο των επίσης… 500 ευρώ (!), οι επιδοτήσεις μισθών μέσω των αναστολών εργασίας κόπηκαν στις εταιρείες που ξεκίνησαν να λειτουργούν μετά την 1/1/2018! Με απλά λόγια, τα ταμεία λόγω του ακατανόητου συνεχιζόμενου lockdown, είναι άδεια!

Mε τα σκάνδαλα τύπου Λιγνάδη, να πληγώνουν τον κορμό των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι βλέπουν μια «άλλη» εικόνα της «κυβέρνησης των αρίστων».

Κι έτσι η κυβέρνηση παρατείνει όσο μπορούν την καραντίνα με αστείες δικαιολογίας έχοντας βέβαια την αγαστή συνεργασία των «ειδικών» της κυβερνητικής επιτροπής λοιμοξιολόγων, πλαστικών (!) χειρουργών, μικροβιολόγων κλπ.

Ήδη σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης δήλωσε ότι «Δεν αποκλείεται να δούμε και 3.000 κρούσματα τις επόμενες ημέρες και Αυτό θα συνεχιστεί περίπου μέχρι τις 15-18 Μαρτίου και γύρω στις 20-25 Μαρτίου θα δούμε να αποκλιμακώνονται τα νούμερα προς τα κάτω, πάρα πολύ αργά»!

Δηλαδή, «καλό Απρίλιο» και αν…!

Όλο αυτό το σκηνικό τρόμου, φυσικά, δεν έχει καμία λογική και έχει μία και μόνο στόχευση: Τον περιορισμό της κινητικότητας των πολιτών, στους οποίους αρνούνται, ουσιαστικά να κάνουν εμβόλια, επιμένοντας πεισματικά μόνο στην προμήθεια από συγκεκριμένες πηγές και μόνο την ποσόστωση της ΕΕ, δηλαδή μόνο όσα μας δίνει η ΕΕ !

Και όλα αυτά για να κερδίσουν χρόνο παραμονής στην εξουσία!

Πηγή

Back To Top