ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά η Κεφαλονιά μπήκε στην κόκκινη ζώνη έως την 1η Μαρτίου λόγω του μεγάλου (σε σχέση με τον πληθυσμό) αριθμού ενεργών κρουσμάτων.
Ανακοίνωσε ότι έχουμε 36 ενεργά κρούσματα με μεγάλη διασπορά σε επαφές.
Στο κόκκινο εντάσσονται και η ΠΕ Κεφαλληνίας, ο δήμος Θάσου, αλλά και όλη η ΠΕ Ηλείας, πλην της Ανδρίτσαινας. ο δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης, και οι δήμοι Κορίνθου και Νεμέας. Επίσης ο δήμος Άργους – Μυκηνών και ο δήμος Ζίτσας, της ΠΕ Ιωαννίνων.

Αναστέλλεται η λειτουργία των λυκείων.
Οι υπόλοιπες βαθμίδες λειτουργούν. Αναστέλλεται το click inside στο λιανεμπόριο που θα λειτουργεί μόνο τις καθημερινές.
Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής λειτουργούν όπως πριν, αλλά Δευτέρα ως Παρασκευή.
Το Σάββατο θα μείνουν κλειστά. Από το επόμενο Σαββατοκύριακο σταματούν και οι λαϊκές. Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18.00 τα Σαββατοκύριακα.



