skip to Main Content
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (05.09.2021), το απόγευμα, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, χθες το απόγευμα, στο Αργοστόλι, τη στιγμή κατά την οποία αφαιρούσαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα.

Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια της προανάκρισης και της κατάλληλης αξιοποίησης των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε η εμπλοκή τους σε δυο ακόμη περιπτώσεις κλοπών το μεσημέρι της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα, στην πρώτη, οι δράστες είχαν εισέλθει σε οικία στην περιοχή Λάσση Κεφαλονιάς και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -695- ευρώ, κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα ενώ στην δεύτερη περίπτωση αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο από πολίτη σε παραλία της ίδιας περιοχής.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει οι αλλοδαποί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

 

Πηγή

Back To Top