skip to Main Content
ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι και όλες στις κάλπες την Κυριακή 15 Μαϊου για την πολιτική αλλαγή

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι και όλες στις κάλπες την Κυριακή 15 Μαϊου για την πολιτική αλλαγή

Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στη δημοκρατική γιορτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την Κυριακή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλούμε όλους τους πολίτες  να προσέλθουν στα πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και να συστρατευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η μάχη που θα δοθεί την Κυριακή θα είναι ένας πολιτικός σταθμός και ταυτόχρονα  μια συνάντηση του κόμματος με όλους τους πολίτες.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας και καμιά και σας θέλουμε κοντά μας.

Ο δικός μας ο πήχης είναι να ξαναγυρίσει η ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, να δημιουργηθεί ένα κλίμα πολιτικής αλλαγής, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία, να σταματήσει η διαφθορά και η διαπλοκή.

Ο δικός μας ο πήχης είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές.

Και στις 15 Μαΐου θα κάνουμε το πρώτο βήμα.

Την Κυριακή όλες και όλοι μπορούν να ψηφίσουν στην κάλπη του προέδρου από την ηλικία των 15 ετών και άνω, ανεξάρτητα αν είναι ήδη εγγεγραμμένα μέλη ή όχι.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 4 συνολικά εκλογικά κέντρα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ:

Στο Αργοστόλι, στο Επιμελητήριο (αίθουσα εκδηλώσεων),

Στο Ληξούρι, στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ),

Στην Σάμη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Ευφημίας,

Στην Ιθάκη, στο ΚΑΠΗ Ιθάκης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ)

Τα 1.000 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα θα είναι 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν επιστολές, θα στείλουν τον λογαριασμό πίσω στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ξεκινήσει επιτέλους η αντίστροφη μέτρηση για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αργοστόλι 14 Μαϊου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Πηγή

Back To Top