Τα Διλινάτα κατέκτησαν το κύπελλο στα πέναλτι σε ένα ματς θρίλερ [εικόνες]
Τα Διλινάτα κατέκτησαν το κύπελλο στα πέναλτι σε ένα ματς θρίλερ [εικόνες]
Τα Διλινάτα αναδείχτηκαν κυπελλούχοι μετά από έναν τελικό που χρειάστηκε μία διακοπή, 5 συνολικά αποβολές παικτών και δεκατέσσερα πέναλτι για να ολοκληρωθεί.
Ο αγώνας μεταξύ Διλινάτων και Παλληξουριακού, ο οποίος είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου στο Ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου από το 79′ που είχε διακοπεί.
Το σκορ παρέμεινε ισόπαλο 1-1 μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας, με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην παράταση.
Ακολούθησε σκληρό παιχνίδι με ένταση, με το διαιτητή να μοιράζει κόκκινες κάρτες, κάτι που οδήγησε τα Διλινάτα να μείνουν με 8 παίκτες και ο Παλληξουριακός με 9. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέχρι το 120, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι.
Εκεί με κάθε ομάδα να σουτάρει από 7 πέναλτι τα Διλινάτα επικράτησαν του Παλληξουριακού με 4-3 και αναδείχθηκαν κυπελλούχοι της ΕΠΣΚΙ.
Ως πολυτιμότερος παίχτης αναδείχτηκε ο Ανδρέας Μαγδαληνός, τερματοφύλακας των Διλινάτων.
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με ελάχιστα άτομα να εισέρχονται κατόπιν προσκλήσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχουμε επανάληψη των επεισοδίων.














































![Με επτά μεγάλους τελικούς ολοκληρώνεται σήμερα το ITF World Masters MT100 Kefalonia [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/07/me-epta-megalous-telikous-oloklironetai-simera-to-itf-world-masters-mt100-kefalonia-eikones.jpg)
